2777
2789
عنوان

خوشبحال آدمایی که معنویت دارن

214 بازدید | 30 پست

همیشه بهشون حسودیم میشه... . 

هر کاری میکنم نمیتونم مسائل مذهبی رو باور کنم

خیلی دوست دارم خدا رو باور کنم. کلی ام تحقیق و پرسش و... آخرش به هیچ نتیجه ای نرسیدم.

گیج و سردرگم و احساس پوچی

عزیزدلم❤

بیا تاپیک آخر ام 🌱💚

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

چرا باور نمیکنی 

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ی مشاور اعتقادی خوب صحبت کن 

صد در صد ب نتیجه ای می‌رسی عزیزم 

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

بهتون پیشنهاد‌میکنم پیج  

haji.3erat

رو تو اینستا فالو کنین ومطالبشو از پایین تا بالا بخونین

یه پیج فوق العاده از یه جوون که قدم درمسیرسیروسلوک گذاشته 

ببینین چی میگه

بعد ببینین باور میکنین یانه

کاربرِ آقا
, فقط قرآن بخون  امام علی علیه السلام می فرماید قرآن بخوانید و به فرزندانتان آموزش دهید زیرا ...

تا حالا خوندم

حتی کتاب نهج البلاغه رو هم چند سال پیش کامل خوندم

ولی هیچی دستگیرم نشد که نشد

تا حالا خوندم حتی کتاب نهج البلاغه رو هم چند سال پیش کامل خوندم ولی هیچی دستگیرم نشد که نشد

قرآن را بیشتر بخون یا اصلأ فقط گوش بده 

قرآن معجزه‌ای هست که خودش خودش هدایتت می کنه البته اگر ازش هدایت بخواهی