خودت باش بهتر از اینه تظاهر به چیزی کنی که نیستی توهرشرایطی واسه خودت ارزش قائل شو ازخودت مهمترکسی نیست،نی نی یار کم تعلیقم کن دیگه شماره نمونده برامحرف حق گفتم ازقدیم گفتن حرف حق تلخهکاربر قدیمیم. فقط اونایی که میگن من دنیامو میسازم یه نفره ،ملات کم نیاری اوستاا
خودت باش بهتر از اینه تظاهر به چیزی کنی که نیستی توهرشرایطی واسه خودت ارزش قائل شو ازخودت مهمترکسی نیست،نی نی یار کم تعلیقم کن دیگه شماره نمونده برامحرف حق گفتم ازقدیم گفتن حرف حق تلخهکاربر قدیمیم. فقط اونایی که میگن من دنیامو میسازم یه نفره ،ملات کم نیاری اوستاا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه دوستی داشتم یه دیونه افتاده بود دنبالش بعد چنان با حرص بهش میگفت خانوم که ما اسفالتو گاز گرفته بودیم از خنده
یه پسره از در مدرسه افتاد دنبالم با موتور من با سرویس بودم سر کوچه که پیاده شدم بهم گفت چ چشمای خوشکلی منم گفتم خفه شو گفت اصلا شبیه( کلبوکی)یعنی مارمولکای بزرگ 😩😂😂😂
هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاهتر میکنی!
داشتم از خیابون رد میشدم لب رو گاز گرفته بودم که با تمرکز برم ماشین بهم نزنه پسر با موتور رد شد گفت ...
🤣🤣🤣