2777
2789

بله🙂

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافیان تون مبتلا بودن؟

بله نمیتونم نسبتو بگم ولی نسبت خیلی نزدیک

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

خودت داری استارتر؟

بله نمیتونم نسبتو بگم ولی نسبت خیلی نزدیک

نسبت رو نیازی نیست بگین ولی می تونید بگید چطور درمان شدن؟

‌                                                                                         

خودت داری استارتر؟

خودم نه خواهرم داره

می خوام بدونم کسی اطلاعاتی داره بگه چون من اصلا چنین چیزی به گوشم نخورده تا حالا 

‌                                                                                         

نسبت رو نیازی نیست بگین ولی می تونید بگید چطور درمان شدن؟

درمان نشدن عزیزم

کنترل میشه

تهرانی؟

خواهرت چند وقته مبتلاست؟

درمان نشدن عزیزم کنترل میشه تهرانی؟ خواهرت چند وقته مبتلاست؟

تهران نیستم محل زندگیم یکی از شهرهای اصفهانه اما خواهرم هم اونجایی که ما هستیم خونه داره هم توی خود اصفهان مستاجره

مدتش رو نمی دونم ولی داروش پیدا نمیشه 

‌                                                                                         

تهران نیستم محل زندگیم یکی از شهرهای اصفهانه اما خواهرم هم اونجایی که ما هستیم خونه داره هم توی خود ...

بهش گفتن چون دارو پیدا نکردی بیا نوردرمانی

‌                                                                                         

نمی دونید دلیلش چی می تونه باشه؟

دلیلش فکر کنم ژنتیکیه

نور درمانی بعد یه مدت اگه استرسو تغذیشو کنترل نکنه برمیگرده

ولی حدود ۷ ۸ سال راحت میشه اگه کنترل کنه شایدم برنگرده

ولی اینی که‌من باهاش نسبت دارم چون استرس زیاد داشت و رعایت نمیکرد و بدنشم ضعیف شد بیماریش برگشت الان دوباره مجبوره بره

اسم دارویی که تجویز کردن واسش چیه؟

دلیلش فکر کنم ژنتیکیه نور درمانی بعد یه مدت اگه استرسو تغذیشو کنترل نکنه برمیگرده ولی حدود ۷ ۸ سال ...

اسم داروش رو نمیدونم چیه ولی می گفت ایجا پیدا نمیشه اگه بخوایم پیدا کنیم باید بریم ترکیه آزمایش بدیم درجه بیماری رو که فهمیدن دارو بهم بدن

‌