2777
2789

پریروز یکی از آشناهای شوهرم یه گربه بهش داد. شوهرمم میگه میخواستم سوپرایزت کنم. ولی من از همون روز اعصابم خورده... چون قبلا تجربه بدی با حیوونا داشتم. مثلا خرگوش داشتیم چندبار که خیلی زود مردن. گفتم ببر پسش بده تا بهش دل نبستم😔امروز زنگید به اون یارو، اونم گفت دیگه نمیخوامش چون دوتا دیگم دارم میخوام اونارم واگذار کنم‌. وای اینقدددر گریه کردم حالم به شدت بده... حالا باید چیکار کنیم؟ جایی هست ببریم بدیم نگهش دارن؟😢فقط میخوام زودتر بره تا بیشتر وابستش نشدم. وای خدا چرا من اینجوری ام آخه😔

خدایا کمک کن در حدی وضع مالیمون خوب بشه  بتونیم به بچه دارشدن فکر کنیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گربه مثل خرگوش نیس اگر بهش رسیدگی کنی عمرش طولانیه اتفاقا فقط شرایطشو ببین داری ؟ شیطونیاش و هزینه م ...

هزینه زیادی نداره. فقط گردن مرغ میخوره. چون نژاد دار نیست، بهمون گفتن فقط پدرش پرشین بوده

اگهی دیوار بزار 

رایگان بزاری همه هستن بیان ببرن

توی اینستا هم هست پیج های واگذاری

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
واهایی دلت میاد بدیشون برن بدش من یکیشو دانلود گوربه😐😂

من ترس از دست دادنو وابستگی شدید به حیوونا دارم. نمیخوام اذیت شم. کاش واقعا میومدی میگرفتی ازم. اینقدرم نازه و آزاری نداره و خرجشم خیلی کمه. دوماهشم هست

واااای گررربه من اون ی بار از بغل پام رد شد ی جیغی زدم  فوبیا دارم    

من فقط به مار فوبیا دارم😑