2777
2789
عنوان

شوهرم رفته بدون اینکه به من بگه گربه آورده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6130 بازدید | 61 پست
خب ببر تو پارکی جای سرسبزی رهاش کن...

آخه دلم نمیاد😢هر روز گردن مرغ میخوره فقط. آخه بیرون که نمیتونه دووم بیاره😢

خدایا کمک کن در حدی وضع مالیمون خوب بشه  بتونیم به بچه دارشدن فکر کنیم 
اگهی دیوار بزار  رایگان بزاری همه هستن بیان ببرن توی اینستا هم هست پیج های واگذاری

اتفاقا زدم رایگان. فعلا که کسی پیام نداده. فردا هم خونه رو میخوایم سمپاشی کنیم اصلا موندم چیکارش کنم.... نمیدونم ضررداره یانه براش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جیقق نگاش کن با اینکه پشمالو و تپل نیست ولی باحاله کلا علاقه خاصی به گربه ها دارم

آره خیلی بانمکه. الانم کنارم خوابیده. کاش یه خانواده ی خوب براش پیدا کنم.

هزینه زیادی نداره. فقط گردن مرغ میخوره. چون نژاد دار نیست، بهمون گفتن فقط پدرش پرشین بوده

مرغ که نمیشه هرروز پخت 

و خب غذا خشک خیلی راحتتره 

اینا باید قرص انگل بخورن 

خاک مخصوص دارن 

اگر به سن بلوغ برسه باید عقیمش کنی و گرنه طی یکسال سه بار زایمان میکنه نر هم باشه میره قلدری با گربه های دیگه کتک کاری یا میمیره یا گم میشه یا زخمی

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
اتفاقا زدم رایگان. فعلا که کسی پیام نداده. فردا هم خونه رو میخوایم سمپاشی کنیم اصلا موندم چیکارش کنم ...

اصلا به اینایی ک تو دیوار میان بگیرن نده 

خیلیاشون برا اسباب بازی بچه شون میخوان باز به دامپزشکی ها یا پیج های اینستا جامی حیوانات بسپر 

یه مورد بود تو دیوار واگذار کرده بودن یارو روانی انقد گربه رو زده بود سرش شکسته بود 🥺 فکر میکنن چون مفتی هربلایی سرش میشه اورد

اره نزار خیابونی بشه گناه داره واسش یکیو پیدا کن

بعداز این تاپیک با یکی از این حامیان حیوانات صحبت کردم. گفت ما طرح رهاسازی داریم. جاهای مخصوص که میدونیم مناسبه. گفت گربه من چون شیر نمیخوره و نژاددارنیست از پس خودش برمیاد براش بهتره که تو طبیعت باشه. قراره خودشون بیان تحویل بگیرن ازم. عکسو فیلمم برام میفرستن. یکم خیالم راحت شد. چون اینا با تجربه هستن.

اصلا به اینایی ک تو دیوار میان بگیرن نده  خیلیاشون برا اسباب بازی بچه شون میخوان باز به دامپزش ...

وای😢اتفاقا یه نفر از دیوار پیام داد جوابشو ندادم. بایکی از این حامی حیوانات صحبت کردم. گفتن کاررهاسازی هم انجام میدن. گفت چون گربم نژاددار نیست و شیرنمیخوره براش بهتره تو طبیعت و فضای سبز باشه. قرار بیان ازم تحویل بگیرین. از این خانومه خیالم راحته چون نزدیک خونمون هستن کلا کارشون اینه.

وای😢اتفاقا یه نفر از دیوار پیام داد جوابشو ندادم. بایکی از این حامی حیوانات صحبت کردم. گفتن کاررهاس ...

افرین بهترین کارو میکنی