دخترک_قدیم مدیر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 عنوان کسایی ک قرص راکوتان مصرف کردن | مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 36 پست سلام بچها من جوشام رفته پوستمم خیلی بهتر شده ولی ی مشکلی ک دارم جدیدا دماغم پوسته پوسته میشه موقع کرم زدنآبرسان هم مدام مصرف میکنممیشه اگ تجربه ای داشتین بگین چیکار کنم سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد 1401/03/16 | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaden1377sh عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 4956 من فقط آبرسان میزنم مرطوب کننده هم لازمه؟ اره صدرصد لوسیون بدنم بزن برامن دوتاشو دکترم داده
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 من دکتر رفتم ولی این قرص رو نداد چرا؟ خب واسه جوشهشما جوش داری؟ سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
واکسن عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 1986 دادن رو میدن. ولی شما اصلا نباید خودسرانه مصرف کنی قبلش باید حتما آزمایش بدی وگرنه ممکنه آسیب جدی به ... چه ازمایشی
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 من تا مرز استفاده از راکوتان رفتم ولی منصرف شدم شنیدم که خیلی صورت رو خشک میکنه مخصوصا لب ها و داخل ... ممنونم🤍دوباره رفتم بگیرم درباره این کرم هم میپرسم سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
سپیده۱۳۷۰ عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12712 چه ازمایشی خون.. پروفایل چربی و آنزیم های کبدی لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
واکسن عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 1986 خب واسه جوشه شما جوش داری؟ اره برای جوشام رفتم گفت باید بیای لیزر
jaavaad عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1970 ممنونم🤍دوباره رفتم بگیرم درباره این کرم هم میپرسم خواهش درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 دادن رو میدن. ولی شما اصلا نباید خودسرانه مصرف کنی قبلش باید حتما آزمایش بدی وگرنه ممکنه آسیب جدی به ... نه اصلا نمیدنباید نسخه متخصص باشه سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
nggg22 عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 2478 اخه ده روزیه اینجوری شدم😑 یکم سعی کن با دستت پوستاشو بگیری یا اگه سفید اب دارین تو حموم استفاده کن لایه برداری بکنه بعد همش ابرسان و مرطوب کننده بزن اوکی میشه
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 اره صدرصد لوسیون بدنم بزن برامن دوتاشو دکترم داده اره لوسیون میزنم👌🏼ببخشید میشه بگید مارک مرطوب کنندتون چیه سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 اره برای جوشام رفتم گفت باید بیای لیزر 😶من دکتر بهم گف اول باید جوشاتو درمان کنی بعد برا جاشون اگ نیازبود لیزر کنی سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 یکم سعی کن با دستت پوستاشو بگیری یا اگه سفید اب دارین تو حموم استفاده کن لایه برداری بکنه بعد همش اب ... باشه ممنونم🤍 سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
حلما139869 عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 650 عزیزم لطف میکنی این تاپیکمو گزارش بزنی؟ https://www.ninisite.com/discussion/topic/7141857/شوهرم-دادخواست-طلاق-داده-الان-به-من-میگه-با-200-تومن-بیا-توافق-کنیم-زود-تموم-شه
حلما139869 عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 650 اره برای جوشام رفتم گفت باید بیای لیزر عزیزم لطف میکنی این تاپیکو برام گزارش بزنی؟؟؟ https://www.ninisite.com/discussion/topic/7141857/شوهرم-دادخواست-طلاق-داده-الان-به-من-میگه-با-200-تومن-بیا-توافق-کنیم-زود-تموم-شه
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 عزیزم لطف میکنی این تاپیکمو گزارش بزنی؟ https://www.ninisite.com/discussion/topic/7141857/شوهرم-داد ... گلم نینی یار گفته اگ تاپیکایی ک مورد ندارنو الکی گزارش بزنیم هم خودمون میترکیم هم طرفلینکشو بذارید ت تاپیک حذف سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد