2777
2789

چیشده مگه ؟ 🥺

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم از مشکلات هر کاری کردم نشد هر روز ناامیدکننده تر از روز قبل

ایشالاه به هر چی که میخوای برسی ❤

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

عزیزم به خدا توکل کن مطمئن باش حواسش بهت هست 

رضا جان... می دانم که من لایق وصلت نیستم. می دانم که بار گناهانم سنگین است و سرم از خجالت افکنده. اما این بار نیز با این کوله بار سنگین از گناه و سر فکنده از شرم به درگاهت آمده ام. دست نیاز به سویت گشوده و دخیل بند ضریحت شده ام تا شاید قدری از آن ها کاسته شود. میدانم که آقایی میکنی و این بنده ی خطاکارت را دست خالی نمیرانی.

بیا یه کاری کن 

تو شهرای صنعتی دور که خوابگاه میدن دنبال کار باش... من تاپیکاتو خوندم تو خیلی باهوشی و تلاشت زیاده... بیا برو خوابگاهی زندگی کن هم تنوعه هم مستقل تری با حقوق بیشتر مث تبریز مث عسلویه اینجور جاها دنبال کار بگرد ک امکانات رفاهی هم در اختیارت بذارن. 

بیا یه کاری کن  تو شهرای صنعتی دور که خوابگاه میدن دنبال کار باش... من تاپیکاتو خوندم تو خیلی ...

دارم اقدام میکنم برای مهاجرت به المان.ممنونم لطف داری

دارم اقدام میکنم برای مهاجرت به المان.ممنونم لطف داری

اگه بتونی ک خوبه اما ب نظرم مستقل زندگی کن به هر روشی ک میشه 

منم تا قبل از ازدواجم مستقل زندگی میکردم الانم ک ازدواج کردم شوهرم ازم دوره ولی حاضر نیستم پاشم برم بین خونوادم زندگی کنم. دختر تو این دوره زمونه خیلی میتونه توانمند تر و بهتر از قدیم زندگی کنه.