2777
2789

ببینید من دستکش سفارش دادم بعد بهم گفت چارشنبه پست میشه منم دوشنبه میخام برم جایی پست تا دوشنبه نمیرسه جالا از صب پیام دادم ک لطفا تیپاکس بفرستید استوری میزاره ولی منو نمیخونه استرس هم دارم چ کنم؟ والا جرعت ندارم پیام بدم چرا جواب نمیدی میترسم باهام دعوا کنه

خب باید زودتر اقدام به خرید میکردی

و اینکه هی پیامش نده چون انلاین شاپا پیام رو از قدیم به جدید میخونن و جواب میدن

و اینکه فقطم شما نیستی ک پیامش میدی

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید زودتر اقدام به خرید میکردی و اینکه هی پیامش نده چون انلاین شاپا پیام رو از قدیم به جدید میخ ...

ای خدا اخه من جمعه پول ریختم براش گفتم نهایت شنبه ابن هفته ن شنبه بعدی دستمه ولی گفته ک چارشنبه پست میشع

ای خدا اخه من جمعه پول ریختم براش گفتم نهایت شنبه ابن هفته ن شنبه بعدی دستمه ولی گفته ک چارشنبه پست ...

میرسه نگران نباش

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍