2777
2789

الان دیدم  تاپیکش رو  ترکوندن،،خودم  داغ عزیز  دیدم  میفهمم چقد سخته   انقد  دعا  میکنمـ خدا  به  همشون  صبره  زینبی  بده،😢😢😢😢😞😞😞😞،بچه ها  خاهش میکنم   گزارش نزنید  ،بیایین  واسه  ارامش  خانوادش  صلو ات  و  واسه  شادی  روح  عزیزشون  فاتحه  بفرستیم💔🙏😢😔😔😔😔😔

🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جان  عزیزاتون  گزارش نزنید، صلوات بفرستین  برسه  به  روح  اون برادر &n ...

عزيز چرا بايد گزارش بزنيم برا صلوات و طلب آمرزش. تو اون تاپيك دعوا شد بهم توهين كردن و نفرين احتمالا ني ني يار تركونده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عزيز چرا بايد گزارش بزنيم برا صلوات و طلب آمرزش. تو اون تاپيك دعوا شد بهم توهين كردن و نفرين احتمالا ...

اهان  من  نصفشو  خونده بودم ، ممنون  که  اومدی  تاپیکم💞

🥲

اهان  من  نصفشو  خونده بودم ، ممنون  که  اومدی  تاپیکم💞

خواهش عزيزم خدا همه اسيران خاك رو بيامرزه .منم خيلي ناراحت شدم از مرگ برادرش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
خواهش عزيزم خدا همه اسيران خاك رو بيامرزه .منم خيلي ناراحت شدم از مرگ برادرش

بخدا  خودم انقد مشکل  دارم  اما  ازصبح  که  تاپیکشو  دیدم  فکرم  درگیره،  درکشون  میکنمـ واقعا  سخته  خدا  بهشون ارامش بده

🥲

بخدا  خودم انقد مشکل  دارم  اما  ازصبح  که  تاپیکشو  دیدم  ف ...

آره واقعا شوكه كننده بود اصلا. انشالله مشكلات شمام حل بشه هميشه در آرامش باشي