2777
2789
عنوان

خانوم هایی ک واکسن هجده ماهگی بچه هاتونو زدیم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 28 پست
روز اول یه درجه تب کرد پاهاشام زیاد  درد نگرف براش ولی از فرداش لجباز شد

بچه درد داره نمی تونه ب ماها بفهمونه ، با لجبازی دردشو نشون میده

واکسن ویروسه ک وارد بدن میشه پس مراعات بچه کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زدم اذیت شد ولی اخلاقش نه ممکنه یه مدت دیگه یادش بره خوب بشه، من از وقتی بیمارستان بستری شد از بس ...

ب دخترم خیلی شوک وارد شد

چن شب ت خواب انگار کابوس میدید و جیغ میزد ت خواب

و همش فک میکرد میخوایم بش اسیب برسونیم‌

و تا چن روز نمیزاش ب دستو و پاش دس بزنیم

۰
چ خبره دو هفته دو روز سه روز دیگ خوب

منظورم از خلق و خوی بچه بود ک ۲هفته طول میکشه ک ویروسب گ با واکسن وارد بدن شده ، 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه درد داره نمی تونه ب ماها بفهمونه ، با لجبازی دردشو نشون میده واکسن ویروسه ک وارد بدن میشه پس مر ...

اره منم میدونم دس‌خودش نیس

دخترم خیلی اروم بود

ینی هرجاهم میرفتیم مهمونی همه فقط میگفتن خوشبحالت چقد دخترت خوبه رفتارش ن گریه نه..

ولی الان کلا در حال جیغ کشیدنه

۰
ب دخترم خیلی شوک وارد شد چن شب ت خواب انگار کابوس میدید و جیغ میزد ت خواب و همش فک میکرد میخوایم ب ...

آخ آره چون باهاش بد برخود شده میفهمم ان‌شاءالله چند وقت دیگه یادش میره خوب میشه پسر من اگه یه چیز سفید مث کرم به بدنش بخوره وحشت میکنه باورتون نمیشه آخه چسب سرمش سفید بوده فکر میکنه اونه بمیرم واسشون خدا نگذره ازشون مدل برخورد با بچه ها بلد نیستن چی یادشون میدن خدا میدونه آه اه

عزیزم دخترمنم یک هفتس که واکسنشوزده شدیدالجبازشده قهرمیکنه جیغ میکشه شباتوی خواب ناآروم شده همش میترسه منومیزنه اصن خلقیاتش فرق کرده بچه شماهم همینجوربود؟؟؟پاش هنوزیه کوچولوسفته 

کی خوب میشن خیلی کلافه شدم منم

یه لحظه تصور کردم یه فسقله بچه بخاد لج کنه😍😅

لج ندیدی بچه من امروز تو خیابون بقلش کردم گریه میکرد گفت بزارم زمین خودشو انداخت زمین ساکت خوابید رو زمین چرا چون میگغت باباش بقلش کنه ۲۰ ماهشه 

من یه هفته ای میشه واکسنشو زدیم ولی اخلاقش تغییر نکرده طبق معمول مثل چسب چسبیده بهم و به غیر من پیش کسی نمیمونه و خیلی شلوغه خیلیم نق میزنه از اولش همینجوری بود تغییری نکرده 

واکسنشم زیاد سخت نبود براش یکم موقع راه رفتن پاش میلنگید روز اول شب یکم تب کرد یدونه شیاف گذاشتم تبش فوری اومد پایین 

درکل زیاد سخت نبود این واکسنش

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
اره منم میدونم دس‌خودش نیس دخترم خیلی اروم بود ینی هرجاهم میرفتیم مهمونی همه فقط میگفتن خوشبحالت چ ...

عزیزم منم دخترم هفت روز پیش واکسن زد خییییلی لجبازو نق نقو شده همش گریه و جیغ خسته شدم،بچه ی شماخوب شد؟