2777
2789
عنوان

چکار کنم 😭😭😭

164 بازدید | 13 پست

امتحان تاریخ دارم 

هفت تا درس دیگه دارم 

چی چیا بخونم که حداقل 12 بشم تجدید نشم 

از دیروز دارم میخونم تموم نمیشه همش هم یاد رفته 

باید فوقش تک ماده بزنم 

از الان تا امتحان میدونی چقد وقت داری؟

خیلی بخوای برای هر درس وقت بزاری ۱ ساعت 

که میشه ۷ ساعت 

صد در صد میتونی تازه وقتم داری نمونه سوال حل کنی 

وقتی اینجوری میشی اصن نباید بگی چقد درس مونده زمان ندارم فقططط باید بخونی جوری ک انگار صفحع اخره

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان تا امتحان میدونی چقد وقت داری؟ خیلی بخوای برای هر درس وقت بزاری ۱ ساعت  که میشه ۷ ساع ...

هر درس سه تا چهار ساعت میشه 

حجمش خیلی خیلی زیاده 😐😐😐

درسای ترم دورو بخون  تافردا کلی وقت اگ نمره میخوای ک خب بخون دیگ  یادت باشه برا 12ت ...

تو مدرسه ما زیر 12 تجدیده 

حداقل تجدید نشم 

آبروم می‌ره 

بیرونم میکنن از مدرسه 

100 صفحه  همش یادم می‌ره  قاطی میکنم همش

میدونم تاریخ یکم سخته چون ادم قاطی میکنه من زمان مدرسم برای هر سوال رمز میزاشتم .یا مثلا با نوشتن تو ذهنم میرفت .حیفه میشه راحت نمره خوبی بگیری زمانم داری .مطمئن باش هر درست ۴ ساعت تایم میبره چون تمرکز نداری قشنگ همه حواستو بده به درس بگو من تا مثلا ساعت ۸ ۵ درس بخونم استارت بزن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز