رومینا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 350 عنوان کاکتوس 60 بازدید | 4 پست سلام کسی نگهداری ازین دوتا کاکتوسو بلده؟ لب پنجره افتاب مستقیم ظهرا بهش میزنه خرابش میکنه؟ جاشو عوض کنم؟ لطفا هرکی داره و بلده راهنماییم کنه 1401/03/16 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآبادی عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3716 هرچقدرم نور زیاد دوست داشته باشه بازم نورش از پشت پرده باشه بهتره شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲
رومینا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 350 هرچقدرم نور زیاد دوست داشته باشه بازم نورش از پشت پرده باشه بهتره یعنی چی؟ یعنی جلو افتاب نذارمش؟ اخه جلو این پنجره ای که گذاشتم همونطور ک تو عکس کشخصه افتاب سر ظهرا مستقیم بهش میزنه میترسم خرابش کنه
دخترآبادی عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3716 یعنی چی؟ یعنی جلو افتاب نذارمش؟ اخه جلو این پنجره ای که گذاشتم همونطور ک تو عکس کشخصه افتاب سر ظهرا ... برا همون میگم که پرده رو بنداز تا نور مستقیم زیاد اذیتش نکنه.اخه ظهر هم که نورش زیاده حالا صبح تا ظهر بود یک چیزی.منم کاکتوس دارم ولی میزارم از پشت پرده بهش نور بزنه شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲