2777
2789
عنوان

برادرزاده م تو تصادف فوت کرده چجوری به دخترم که خیلی دوستش داشت بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2392 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم شرایط روحی ات بهتر شد یه مشاور انلاین بگیر  یا سرچ کن ببین تو این شرایط باید چی گفت.الان ب ...

مبخوام بهش بگم آوینا مرخص شده رفته زنجان خونه مادربزرگش فعلا نمیاد

ولی اگر بگه بهش زنگ بزنم یا بهش تو واتساپ وویس و پیام بدم چی؟

بخدا دارم دیوونه میشم

یه دختر ۲۰ روزه دارن که تو بغل مامانش بوده جلوی ماشین،ایر بگ باز شده سالم بیرون اومدن 

وقتی خدا نخاد اتفاقی نمیفته کاش اون بچه هم کمربند داشت..ببخشید میگن ایربک جلو باز بشه ب صورت بچه بخوره فشار ضربه زیاده خودش باعث ضربه یا خفگی میشه

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
مبخوام بهش بگم آوینا مرخص شده رفته زنجان خونه مادربزرگش فعلا نمیاد ولی اگر بگه بهش زنگ بزنم یا بهش ...

ففقط بگید نیس نیومده..ای خدا چقد سخته چقدر برای پدرو مادرش سخته منم خواهرزادم تو‌همین سن از دست دادم

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)

عزیزم چقدر سخت واقعا متاسفم . 

دخترتون دیگه بزرگه . احتمالا تا امروز پیش اومده که از اطرافیان کسی از دنیا رفته باشه . یعنی مفهوم مرگ رو میدونه . به نظرم خیلی اروم و مرحله به مرحله بهش بگید مثلا این که تصادف خیلی شدید بوده و دکترا گفتن شاید نشه کاری کرد . هنوز مشخص نیست حالش چه جوریه . یا مثلا به یه خواب عمیق رفته کاری نمیتونن انجام بدن براش . در کل امیدوارش نکنید که بر میگرده . بعدش جریان رو بهش بگید . اجازه بدید اگر میخواد براش گریه کنه و یادش بدید که با خوندن سوره های کوچک قرآن براش هدیه بفرسته . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

عزیزدلم بگردم

بگو رفته پیش خدا رفته بهشت 🥺 ولی دختر خانومت بزرگه دیگه اما اینجوری بهش بگین کمتر غصه بخوره 

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃
مبخوام بهش بگم آوینا مرخص شده رفته زنجان خونه مادربزرگش فعلا نمیاد ولی اگر بگه بهش زنگ بزنم یا بهش ...

این کار اشتباه حتما برید پیش یه روانشناس کودک 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

عزیزم مشاوره بگیر فقط

خیلیییی شرایط حساسی هستی.

الان اون بچه خودت رو هم ببینه حتی اگ نگی حال نامساعد خودت افسرده اش میکنی

عزیزم چقدر سخت واقعا متاسفم .  دخترتون دیگه بزرگه . احتمالا تا امروز پیش اومده که از اطرافیان ...

واااای خدااااا 

آخه خیلی دوستش داشت فکر نمیکنم بتونه هیج جوره قبول کنه

آخه جلوش نمیتونم حتی گریه کنم  همه ش باید بریزم تو خودم