🐣ی افسانه هست که میـگه:شاید عشق همون حسیـه که قـ♥لبهاتونو با هم عوض میکنید، بیقرار میشین برای همینه که بدون هم حس بدی دارین چون بدن میخواد قـ❤لب اصلیش کنارش باشه...به نظرم این قشنگترین تعریفِ عشقه🐣دوسـℒℴνℯـت دارمـــــ🐣دوریم از هم ولی من چطوری میفهمم تو دلت چی میگذره انگار ی طناب از قـ❤لبت به قـ❤لبم وصله...دوسش دارم میدونی چرا؟ چون وقتی ناراحتش میکنم،خودم بیشتر ناراحت میشم،وقتی ازش دور میشم خودم بیشتر احساس تنهایی میکنم.وقتی دلتنگشم دنیای خودم تاریکتر میشه نمیدونم چجوری امد وسط زندگیم،اما شد،تموم وجودِ من❤🐣 دوست داشتن اینکه وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد حواسش هست که ناراحتت نکنه...🐣goftino.com/c/EcZL9x
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
من اینارو نمیدونم ولی یچیزی بگم برا منو زنداداشم مامانم امتحان کرد درست بود . بعد برا سه تا از همسایه ها هم امتحان کرد درست از اب در اومد شایدم شانسی درست شد نمسدونم ولی واقعا برامون جالب بود
یه گندم میندازن توی لباس زن باردار بعدش از تو لباس باید در بیاد بیوفته ، اونوقت روی زمین میبینی ب کدوم طرفه اگه به طرف شیارش بود میگن دختره اگه به پشت بود میگن پسره ، این روش خیلی قدیمی هست مادربزرگ بابام ب بقیه یاد داده
خواستم بیام بهت بگم روش نمک که خودت گفتی مادر شوهرت کرده آره این روش اصلا اشتباه تا حال ...
جدی ....امروز هم تست زنجیر روی شکم انجام دادم ک اول خط خط بود بعد وایساده دایره ای چرخید ....میگن حتی سقط رو هم نشون میده قبلی سقطکردم الان دایره بود دومی چجوریع این نمیدونی