2777
2789
عنوان

موندم چه گلی به سر بگیرم..‌.😭😭😭

424 بازدید | 22 پست

دیشب به شوهرم ناجور دعوامون شد چنگ زد خودمم نفهمیدم دستبندم از دستم کنده شد

بعد خودش دید افتاده داد بهم

صبحی دستم کردم گم نشه 

حالا تا ظهر که یادمه دستم بوده الان نصف شبی دیدم از دستم افتاده

وااای بازم دعوا و تهدید 

از بس گریه کردم و نذر دعا موندم بخدا 

کاش مردا یکم مرد بودن درک میکردن 😔

جارو کن دورو برو بیاد بیرون

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوات کرد بخاطر دستبند؟ بگو خوندن چنگش زدی قفلش هرز شد الان هر دقیقه میوفته تقصیر خودته

مگه این آدمه 

فکر میکنی نگفتم بهش ولی حالیش نمیشه تهدید می‌کنه تازه مقصرم شدم

آخه دستبند سنگینی هم بود😭

ای وای ایشالا پیدا میشه خونه رو خوب بگرد منم یکبار جلقم گم شده بود اگهی زده بود مغازه مقداری طلا پید ...

به ذهنم اومد جاهایی که رفتم بگردم

فقط خدا کنه توی پارک به اون شلوغی نیفتاده باشه😞

به امضات نمیاد اینطور با هم اختلاف داشته باشین

توروخدا امضای منو ول کنید این کاربری ما 9 سال پیشه اون موقع که احمق بودم

هرکار کردم نتونستم عوضش کنم

ببخش دوستم به خودت نگیر اعصابم داغونه

اخی عزیزم😔 فک کنم میگن گوشه روسریتو گره بزنی سوره ناس بخونی پیدا میشه   البته اینکه چه سوره ای ...

گره زدم،نذر کردم 

همه جارم گشتم تو خونه نیست

توروخدا دعا کنید توی پارک نیفتاده باشه خیییلی شلوغ بود

دعا کنید پیدا شه بخدا پولش حلال بوده 😔

توروخدا امضای منو ول کنید این کاربری ما 9 سال پیشه اون موقع که احمق بودم هرکار کردم نتونستم عوضش کن ...

نمیدونم والا شاید باور این که میگم خیلی سخت باشه یا اعتقادی بهش نداشته بتشین اما ۹۰ درصد مشکلات زندگی حتی مرگ و میر ها ما چشم بد هستش خیلی در موردش روایت داریم. توی گوگل سرچ کنین چه دعاهایی خوب هست انجام بدین انشاءالله خدا خودش کمکت کنه عزیزم.

نمیدونم والا شاید باور این که میگم خیلی سخت باشه یا اعتقادی بهش نداشته بتشین اما ۹۰ درصد مشکلات زندگ ...

به چشم بد اعتقاد زیادی دارم خیلیم دارم

ممنون حتما سرچ میکنم

بازم معذرت میخوام اگه تند رفتم😔