2777
2789
شبی که پسرم رفت پیش خدا، اولین کاری که کردم سیاه کردن پروفایلم بود.و به حدی خشم داشتم که  وضعیت گذاشتم که از ارسال هرگونه پیام و ابزار همدردی خودداری کنید.. گوشه نشین شدم. حس شکست و غریبی. یازده ماه گذشته و من هنوز و همچنان در عزلت به سر می برم. در تنهایی و انزوا. بدون آدم ها. متنفر از آدم ها. جگرم سوخت با رفتن پسرم. تحمل هیچ کس رو نداشتم. از دوستانم متنفر بودم. از بچه های ۱۴۰۰ متنفر بودم. دلم خون بود. هیچکس منو درک نمی‌کرد... آدم ها میگفتن گریه نکن! خیره نشو به یه نقطه! دوباره بچه میاری...

اماااااااا هیچکس نمی‌فهمید که درون من یک حفره بزرگ سیاه توخالی عمیق ایجاد شده...یک جای خالی به وسعت یک چاه بی انتها...

و حالا میفهمم چرا مادرم دیشب رفت به بهشت... حالا میفهمم چرا آرزوی مردن داشت... مامانم آرزوی وصال داشت. وصال خواهر پرکشیده ام که چهار سال پیش آسمونی شد... مادر شاید من نفهمم که غم از دست دادن جوان یعنی چه. اما به اندازه همون نوزاد سه روزه ام که رفت میفهممت...درد دلت به جانم مادر... تو چه کشیدی و ما چه انکار ها که نکردیم...

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

روحشون شاد الهی خدا به دلت آرامش بده 

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدایا توروخدا یسری چیزا رو نگیم بخدا همه درد داریم  استرسی شدم باز حاملگیم سخت و عجیبه میت ...

عزیرم سعی کن اینجور تاپیکا نیای‌‌..واسه روحیه ت بده.. 

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌