2777
2789
عنوان

در سوگ مادرم می نویسم...

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 20 پست

بمیرم برای دلت..واقعا اشکم از ته دل اومد...خدا ب دلت آرامش بده..روح مادر نازنینت شاد..من از وقتی زندگی پس از زندگی و دیدم،دیدم ب مرگ خیلی عوض شده..نگران نباش ماهم خیلی زود پیش عزیزامون میریم و دوباره در آغوش میگیریمشون..اون جاش الان خیلی خوبه..غصه نخور ک شاد باشه

من ختم قرآن میگیرم خواهر، شرایط سختی دارم اگه دوست داشتی برای شادی روحش ختم قران بخونم هم کمکی بشه به من تواین شرایطم.. انشالله مادرتون بافاطمه زهرا هم سفره بشن🙏🏻😔💔 قلبم درداومد باتاپیکت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم برای دلت..واقعا اشکم از ته دل اومد...خدا ب دلت آرامش بده..روح مادر نازنینت شاد..من از وقتی زند ...

اگه بگم چقدررررر این برنامه رو دوست داشت... عاشق اون تونل سفید بود... بهانه میتراشید برای رفتن...بچه ام که رفت دیگه می‌گفت میرم که مواظب پسرت باشم...به آرزویش رسید...

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
اگه بگم چقدررررر این برنامه رو دوست داشت... عاشق اون تونل سفید بود... بهانه میتراشید برای رفتن...بچه ...

پس قطعا رفته تو تونل سفید..ماهم میریم..دیدی ک رفته هاش چقدر شاد بودن..الان داره با پسرو خواهرت حسابی میگه و میخنده..ولی اگه ناراحت بشی اونم ناراحت میشه..بزار اونجا خوش باشه..اونا زندن..زندگی اونجاست اینجا هیچی نیس..مطمئن باش کنارته فقط چشمی نیس ک بشه دیدشون

پس قطعا رفته تو تونل سفید..ماهم میریم..دیدی ک رفته هاش چقدر شاد بودن..الان داره با پسرو خواهرت حسابی ...

دلم میخواد برم رو تخت مامانم بخوابم. دلم نمیخواد بیام خونه خودم... می‌دونم چقدر شاده کنار دختر کوچیکش و نوه اش...

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام