2777
2789
عنوان

بنظرتون زنگ بزنم بهش...

481 بازدید | 23 پست

عصری توتاپیک قبلیم گفتم باشوهرم دعوام شد رفت بیرون هنوز نیومده ازصبح بنظرتون زنگ بزنم  بهش 

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید منتظر همینه که ز بزنی، بزنگ اگر جواب نداد اس ام اس بده اسمشو صدا کن اگر ج نداد دیگه کلن نزن تا ...

اخه هرسری که قهرمیکنه من زنگ میزنم امروزم رسما داشت میزدمنو

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
بالاخره شب برای خواب که میاد خونه  یعنی نگرانی که اتفاقی براش افتاده یا نه خدایی نکرده؟

نمیدونم چه حسیه هی میخوام زنگ بزنم بیاد 😭😭😭خواهرشم ازش خبرنداره عصری زنگ زده بود ازمن سراغ داداششو میگرفت

وای منم گیر همین تلفن کردنم،نمی دونم زنگ بزنم پیغام بدم یا نه...هر چی ام استخارع میگیرم صبر میاد اما ...

شما مشکلتون چیه؟؟

الکی یهو گیر داد به آرایش و مهمونی رفتنم و چه دعوایی راه انداخت،اصلا مونده بودم چرا یهو اینجوری کرد

الان ازش خبرنداری؟؟؟؟

نمیدونم چه حسیه هی میخوام زنگ بزنم بیاد 😭😭😭خواهرشم ازش خبرنداره عصری زنگ زده بود ازمن سراغ داداشش ...

اگه طاقت قهر بودنو نداری پیش قدم شو زنگ بزن 

چون در هر صورت شوهرت بر می گرده خونه و اون موقع باید به فکر راهی برا آشتی باشی