2777
2789
عنوان

بنظرتون زنگ بزنم بهش...

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 23 پست
از دیشب نه، جایی بوده،خونه نبوده ..قرار بوده انشب بیاد نیومده هنوز

مگه شما کجایین الان؟؟؟

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
اگه طاقت قهر بودنو نداری پیش قدم شو زنگ بزن  چون در هر صورت شوهرت بر می گرده خونه و اون موقع ب ...

لعنت به این دل من چرا همش من باید نگرانش باشم چرانباید اون نگرانم بشه 

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه شما کجایین الان؟؟؟

من خونه خودمونم، شوهرم سفر بود از دیروز صبح ..یه دفعه دیشب دعوا شدید راه انداخت ، قرار بود امشب بیاد نمی دونم میاد یا نه حالا

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

من خونه خودمونم، شوهرم سفر بود از دیروز صبح ..یه دفعه دیشب دعوا شدید راه انداخت ، قرار بود امشب بیاد ...

هووووف بیچاره ما زنا

اگه طاقت قهر بودنو نداری پیش قدم شو زنگ بزن  چون در هر صورت شوهرت بر می گرده خونه و اون موقع ب ...

شوهرم خیلی کینه ایی ومضخرفه حالا حالاها آشتی نمیکنه ببخشیداین حرفو میزنما ولی تابهش سرویس ندی آشتی نمیکنه متنفرم ازاین زندگی

ول کن من امروز انقد ب شوهرم زنگ زدم خسته شدم😒

🥀🥀زندگی روعاشقونه زندگی کن تاعاشقونه هم درآغوش عشق به دیارعاشقان سفرکنی (مرگ) 🥀🥀                                    ❤دوستت دارم مردمن وآرزوم اینه سالهای سال کنارهم خوشبخت باشیم ودرآغوش هم جاودانه شویم❤                       تیکربارداری نیس تیکرجشنمه😘😘