2777
2789

😘🌹

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
پماد آسیکلوویر

برای چی هست برا تبخاله ؟

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط توروخداتواین مدت تبخال داری باکسی روبوسی نکن چون اگه ویروسشوبگیره تاآخرعمرتوبدن میمونه

روبوسی 

یعنی لپشم ببوسم میگیره اون طرف 

ویروسش چیه خطرناکه 

واااایییی نننهههه😲😫 یعنی من الان تبخال دارم یکی قبلا داشته که من گرفتم انتقال داده به من 

اخه من به بادمجون زیاد بخورم حساسم تقریبا بعد دیشب و ظهری بادمجون خوردم میگن بخاطر اونه اینجور شدی 

روبوسی  یعنی لپشم ببوسم میگیره اون طرف  ویروسش چیه خطرناکه  واااایییی نننهههه😲😫 ...

خطرناک که نیس ولی همیشه توبدنت هست و به محض تب یاتحریک میزنه بیرون وهمین دردسروداری

احتمالاازکسی گرفتی دیگه،وگرنه بخودی خودکه توبدن نیس

حداقل تورعایت کن بقیه نگیرن

حساسیت به بامجون نهایت همون روزه وحالت متورم وخارش وسوزش داره

ولی تب خال مشخصه،یک زخمه،که داخلش آبکیه،وچندین روزطول میکشه تاخوب بشه

وخدایی که بشددددت کافیست❣