2777
2789
عنوان

ورم زیر بغل😭

367 بازدید | 21 پست

سلام. بچه ها 

من ماه پنجم بارداریم 

نزدیک دو ماه متوجه ورم خیلی زیاد زیر بغل شدم ولی دسترسی ب دکتر نداشتم. ورمش کمتر نشده 

درد نداره ولی دست میزنم درد میگیره کمی

یچی. چربی مانند حس میکنم. دیگه نمیدونم توده یا نه.. 

کسی چیزی میدونه از نگرانی ن روز دارم ن شب

پیش دکتر غدد باید برم زنان

اصفهان کسی دکتر خوب میشناسه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اولا نگرانى رو ازخودت دور كن

دوما به احتمال زياد پستان فرعى يا اضافى دارى كه شايع هست و توى دوران باردارى و پس از زايمان به علت تغييرات هورمونى بزرگتر ميشه و مشخص ميشه. 

يه دكتر زنان برو براى اطمينان بيشتر.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

عزیزم چیز نگران کننده ای نیست ب هیچ وج من از 16سالگی یه زیر بغلم ورم کرد رفته رفته بزرگتر شد الانم زسر بغل دیگم اینجوری شده موقع پریودی و شیردهی خیلی بزگتر میشن درد میکنن ب اینا میگن سینه فرعی من سه چهار بار رفتم دکتر زنان، عمل جراحی سونو دادم میگن هیچی نیست اگه میخوای زیبایی عمل کن وگرنه مشکل ساز نیست منم بیخیال شدم

عزیزم چیز نگران کننده ای نیست ب هیچ وج من از 16سالگی یه زیر بغلم ورم کرد رفته رفته بزرگتر شد الانم ز ...

وای خدا خیرت بده با حرفات اروم شدم انشالله همین ک تو میگی چیز بدی نباشه ناراحت خودم. نیستم ناراحت این بچه ام ک تازه داره شکل میگیره تو وجودم

نه نه اصلا نارحت نباش منم مثل تو بودم صد هزار فکرو خیال ناجور میومد تو سرم ک نگو.... تا الان ده تا د ...

چقدر بده😭 اصلا فکرش بیشتر ادم عذاب میده من بخاطر بارداری اصلا ترسیدم برم