2777
2789
عنوان

عفونت قارچی🥺توروخدا بیابد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم

بخاطر دستشویی کثیفه ک میری 

منم وقتی میرفتم دستشویی دانشگاه اینجور میشدم 

یه ژل شستشو بانوان بخر بعد از هربار دستشویی خودتو بشور 

پماد کلوتریمازول هم بخر بزن و قرص فلوکنازول۱۵۰

شرت هم اصلا نپوش تو خوابگاه تا خوب بشی 

شب هم شرت نپوش اصلا

بخاطر دستشویی کثیفه ک میری  منم وقتی میرفتم دستشویی دانشگاه اینجور میشدم  یه ژل شستشو با ...

مرسی☹️

امیدوارم قرص یا پماد بی نسخه بهم بدن اگه نرم دکتر بمونه شهرمون ک رفتم مشکلش خیلی حاد میشه؟

اینی ک گفتمو گوش کن صد در صد خوب میشی چون منم همینجورشدم

عزیزم ببخشید مزاحمت میشماولی واقعا نگرانم☹️من الان ترشحات پنیریم قطع شده یا خیلییی کم هس🙁اما سوزشم همچنان هستش 

چقدر باید بگذره تا خوب شم؟

خوب میشه  ببین ترشحات خوب شد بقیش هم خوب میشه نگران نباش اصلا

قرص و پماد استفاده کردی؟

اگه استفاده کردی قطش نکن تا کامل خوب شی 

ژل شستشو یا شامپو بچه هم بخر برا بعد از دستشویی هروقت خوابگاهی 

من خودم ب ژل حساسیت دارم شامپو بچه میزنم 

قرص و پماد استفاده کردی؟ اگه استفاده کردی قطش نکن تا کامل خوب شی  ژل شستشو یا شامپو بچه هم بخ ...

پماد کلوتریمازول گرفتم میزنم اما خب سوزشمو خوب نمیکنه قرصم یکی خوردم فلوکونازول🙁ژلم بابد برم بخرم مرسی عزیزم🤍خیلی لطف کردی

پماد کلوتریمازول گرفتم میزنم اما خب سوزشمو خوب نمیکنه قرصم یکی خوردم فلوکونازول🙁ژلم بابد برم بخرم م ...

ژل قیمتش ۵۰ تومنه بخر ک تو خوابگاه باز مریض نشی 

چون دستشوییا کثیفن