2777
2789

سه هفته یعنی تو ترکه ولی اقا قبپل نمیکنه راهنما داشته باشه دور اون رفیقاش هم خط نمیکشه بازم میره پیششون و میشینه میکشه ولی ن مثل قبل زندگیم جهنم کردن نمیدونم چطور ای رفیقاش ازش دوز کنم تهدیدش کردم کم محلی کردم قهر کردم رفتم خونه مامانم قهر هیچچچچ کدوم فایده نداشت زندگی عاشقانمون خراب شد رف پسرم ۹ماهشه چ ارزوهایی داشتم براش حتی ادامه زندگی هم سخت شده برام..مشاوره هم رفتم میگ باید قط رابطع کنه بااین اقایون ولی خودش قبول ندارع این حرفو و خیلی راحت دروغ میگه حاظرم نیست بیادباهام مشاوره..لباساش چن روز یبار بو میده بهم میگ توهم میزنی میگمش مگ بچم ک بخوای منو بپیچونی..توروخدا فقط باهاتون دردو دل کردم دیگ بیشتر از این دلمو نسوزونین خودم دلم شکسته

یه جوری آدمش کن 

بگو طلاقمو ازت میگیرم 

اگ دلشو داری برو شکایت کن و دادخاست طلاق بده 

اگه ترس از دست دادن خانوادش تو دل و وجودش باشه آدم میشه

بگو چگونه بمیرمت که اینگونه در من نفس میکشی ، بگو چگونه وابسته بودنت نباشم که اینگونه زندگی ام را با من قدم میزنی و خنده ام را بیخ گوشم جا می گذازی ، بگو چگونه در تو حبس نباشم که اینگونه در من جاری هستی ، که اینگونه حالم با تو خوب است❤️⁩M❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جوری آدمش کن  بگو طلاقمو ازت میگیرم  اگ دلشو داری برو شکایت کن و دادخاست طلاق بده&nbs ...

اگ ببینم باز داره ادامه میده مجبورم چون خیلی دارم عذاب میکشم بخاطر همی رفیقاش مشکل اعصاب پیدا کردم ایقد ک ازشون متنفرم فقط سپردمشون بخدا تو این یکساله ک دوستم اشناشدن من یروز خوش ندیدم

ببین خانم من ۱۴سال پیش هم دردشوهرت بودم.اگه بری بیمعرفتیه اگه بمونی زندگیت جهنمه فقط وفقط خودت میتونی تصمیم بگیری چیکارکنی نه هیچ خدایی

ببین تهدید.کتک.زندان.به زنجیرکشیدن.هیچ کدوم نمیتونه باعث بشه شوهرت ترک کنه مگه اینکه خودش بخوادوتمایل داشته باشه باین شرایطی که شماگفتی ایشون دردوران طلایی به سرمیبرن وعمراخودشومعتاد نمیدونه.ببین زندگی کردن بایک ادم معتادسخته واقعاسخته وشماهراقدامی بکنی کسی بهت خرده نمیگیره وهرکی حرفی هم بزنه ازبی عقلیشه چون خودش توشرایطش نیس وحرف ازروی بادمعده میزنه..شمامیتونی ببریش کمپ ومراکزترک اعتیاداماگفتم اگه خودش نخوادبمحض اینکه دورش تموم بشه بیلدبیرون دوباره شروع میکنه شک نکن.پس مشورت کن وبهترین تصمیمو بگیرتا دیرنشده.تمااام

رشته ای گر بُگسست میتوان وصلش نمود..لیکن گره اش در کاراست
عزیز دلم ایشالا خودش ب دلش بیفته ب زودی ترک‌کنه آدم معتاد با لجبازی و‌زور بدتر ب سمت مواد میره حق دا ...

شیره میکشه 😪😪دروغاش عذابم میدن ایقد پسر خوب و اقایی بود هیچوقت بهم دروغ نمیگف‌اما الان خیلی راحت دروغ میگه منم میدونم داره دروغ میگه...

اره این حرفتون درسته تصمیم گرفتم دیگ ن بش گیر بدم ن چیزی 

ببین شوهرمنم انقدر خوب بود معتاد شد سه بار تو خونه ترکش دادم دوباره کشید این آخری دیگه از ریختش حالم به هم میخورد گفتم مثل مرد پشتتم برو کلینیک ترک کن رفت الانم نمیدونم میکشه یانه لنگ ظهر از خواب بیدارمیشه میره بیرون تو خرجمون هم موندیم خدا کمکم کنه برم مدرک آرایشگریمو بگیرم برم کار کنم این بی غیرت خونمو تو شیشه کرده