2777
2789
عنوان

جنگ ایران و هندوستان

143 بازدید | 8 پست

سلام

به نظرتون طبیعیه من تو خواب میبینم جنگ ایران و هندوستانه و میدن جنگ خونمونه و من فرمانده سپاه ایرانم و همه رو میکشم و میگم اگه کسی جرئت داره بیاد جلو تا قلبشو تو دستام فشار بدم و حتی لباسامم جنگیه و بعد هند عقب نشینی میکنه منم تو خواب خسته ام و می خوابم؟؟

منی که دام برای دشمنمم می سوزه

دیشبم یه خواب تو همین مایه ها دیدم

چرت ترین و عجیب ترین خوابارو من میبینم

به نظرتون طبیعیه یا دلیل داره 

میدونم خوابه و تو خواب همه چی ممکنه ولی دیگه نه در این حد

زیادتاریخ خوندی

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب شما هیچ معنی مفهومی نداره. فقط هی تکرار میشه چون بهش فکر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌میکنیی و درگیرشی.

ولی منو ببخش خیلی خندیدم مخصوصا اونجا که گفتی من فرمانده سپاهم همه رو میکشم 😄

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
خواب شما هیچ معنی مفهومی نداره. فقط هی تکرار میشه چون بهش فکر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌میکنیی و درگیرشی. ولی منو بب ...

نه درگیرش نیستم اصا بهش فک نمیکردم تا اینکه دیشب این خوابو دیدم