2777
2789
عنوان

آفتاب سوختگی

86 بازدید | 10 پست

شما هم زیر آفتاب پوستتون التهاب پیدا میکنه؟ یا فقط من اینجوریم... اخه روی دستهامم سوخته و دونه های ریز زده، اصلا مگه میشه آدم به نور آفتاب واکنش آلرژیک نشون بده

ضد آفتاب بزن خب🙁

قسمته خب آخرش یکی میره یکی میمونه🚶🏻‍♀️خیلی وخته تاریخ انقضات گذشته ولی هنو دوسِت دارم دیوونه✨ لاقل هر چن وخت ی بار به این قلبم سری بزن با اینکه میدونم کم نکردی بَدی تو به من🖤🥀 تو بگو چیکا کنم شبا تو خوابم نبینمت تو مال من بودیا آبجیات ازم دزدیدنت🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میزنم بی فایده ست

برو دکتر پوست 

قسمته خب آخرش یکی میره یکی میمونه🚶🏻‍♀️خیلی وخته تاریخ انقضات گذشته ولی هنو دوسِت دارم دیوونه✨ لاقل هر چن وخت ی بار به این قلبم سری بزن با اینکه میدونم کم نکردی بَدی تو به من🖤🥀 تو بگو چیکا کنم شبا تو خوابم نبینمت تو مال من بودیا آبجیات ازم دزدیدنت🥲
بآید تمدید کنی هر دوسه ساعت ضدآفتاب آردن بگیر بدون چربی اون بهتره

بله ضد آفتاب زیاد امتحان کردم حالا پیشنهاد شما رو هم میگیرم اکثر ضدآفتاب ها به شدت سفید میکنن

بله ضد آفتاب زیاد امتحان کردم حالا پیشنهاد شما رو هم میگیرم اکثر ضدآفتاب ها به شدت سفید میکنن

نه اینو بگیر بدون رنگ و فاقد چربیشو بگیر spf60

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!