2777
2789
عنوان

خواهرم بعد ۷ سال

417 بازدید | 24 پست

خواهرم ۸ ساله ازدواج کرده با کسی که دوسش داره،سال اول شوهرش گفت اگه می خواد باهات ازدواج کنم باید بعد یک سال از ازدواجمون گذشت برای کارم هرجا که میگم بریم

گفت باشه بدون اینکه از پدرم و مادرم برای این حرف اجازه بگیره

رفت تااااا پارسال که مادرم فوت کردن اومد پیشمون

سال ۴ ازدواجش شوهزش گفت زیاد با خانوادت حرف نزن

اونم قبول کرد ی بچه دیگه آورده بود نه من نه مادرم خبر نداشت

تا اینکه مادرم فوت کرد اومد دیدیم دوتا بچه یکی این دست یکی اون دست داره میاد خونه

بعد الان بهم زنگ زده شوهرش ورشکسته شده و بابام اول ازدواجشون گفته بود مغازمو میدم بهتون اگ برای کار می خواین قبول نکردن اون مغازه رو همسرم از بابام خواست بابامم داد

الان بهم زنگ زده ازون مغازه بیاین بیرون شوهرم ورشکسته شد اینجوری اونجوری بابا اول بهم گفت بهتون میدم الان مغازه حق ماستو اینا

خودتون قضاوت کنین وقتی اونا نخواستن ما از بابام خواستیم اون مغازه حق کیه

ی جور میگه انگار که تقصیر ماست انگار مال اونا بوده ما برش داشتیم

از بابامم پرسیدم راضی هستی ما اونجاییم گفت اره اون دختر نخواست حالا ی کاری براشون می کنم ولی مغازه رو قرار داد بستم باهاتون ۴ سال 

حق با کیه شما بگبد چیکار کنیم؟؟؟

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃

چ موقع بی پولی بابا یادشون افتاده 

حق با شماست 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست کوتاه نیا از حقت

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

قرارداد بستین دیگه.

صبرکنه تا ۴سال دیگه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
چ موقع بی پولی بابا یادشون افتاده  حق با شماست

دقیقا

اون موقع پولشو داشت دستش به دهنش می رسید ی جوراب روز پدر ی پیرهن تولد بابام ی شال روز مادر نخرید بیاد الان حق حق می کنه

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃