2777
2789

یکی هست که همیشه با هم رفت و امد دارین . نمیدونم با منظور یا بی منظور خیلی بد نگاه میکنه . معذبم حتی نمیتونم با یکی  یه کلمه حرف بزنم چون سریع بر میگرده خیره و خیلی بد نگاه میکنه حتی وقتی یکی دیگه داره با من حرف میزنه من گوش میدم باز برمیگرده لحمق خیره میشه خیلی بدم میاد بهش چشم غره رفتم فایده نداشت 

شما از کجا میفهمی که نگاه میکنه؟ شما نگاه نکن اونم دیگه نگاه نمیکنه

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید بفهمه شما متوجه شدی نباید اصلا نگاه کنی محل نده

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
شما از کجا میفهمی که نگاه میکنه؟ شما نگاه نکن اونم دیگه نگاه نمیکنه

من نگاا نمیکنم مثلا تو جمع نشستم بعد یکی داره با من حرف میزنه یهو این برمیگرده خیره میمونه یا سر سفره خیره مونده بود بهم من نتونستم غذا بخورم گفتم نمیخورم پاشدم رفتم حتی شوهرمم گفت این خیلی بد نگاهت میکنه خب تو یکی بهت خیره بموته متوجه نمیشی

من نگاا نمیکنم مثلا تو جمع نشستم بعد یکی داره با من حرف میزنه یهو این برمیگرده خیره میمونه یا سر سفر ...

تا وقتی به طرف نگاه نکنی از کجا میفهمی نگات میکنه؟ نباید واکنش نشون میدادی به همسرت میگفتی همون اول بهش گوشزد میکرد

سعی کن جلوش پوشش مناسبی داشته باشی

عزیزم پوشش کامل دارم حتی دیدم داره نگاهم میکنه شالمو انداختم جلوتر از صورتم با دستم نگه داشتم که اون داشت از بغل نگاهم میکرد دیگه نبینه فکر کن شالمو کلا اوردم جلوتر از صورتم با دستم نگه داشتم ولی این احمق نمیفهمه من دارم بهش هشدار میدم که نگاه نکن از رو نمیره ادمه احمق 

همین اول به همسرت بگو جلوشو بگیره که فردا روزی اذییتش بیشتر میشه چقد بعضیا بی فرهنگن ب خدا نسبت نزدیکی داره باهات؟

نباید بفهمه شما متوجه شدی نباید اصلا نگاه کنی محل نده

محل نمیدم الان خیلی وقته این طور بود ولی الان دیگه عصبی شدم نمیتونن تحمل کنم این مثله گاو زل بزنه حالمو داره بهم میزنه بی محلی فایده نداشته دیروز یکی داشت باهام حرف میزد متوجه شدم اون که پشت همون وایستاده خیره مونده بهم . ببین نگاه گذرا باشه کاری ندارم ولی چون زل میزنه و تا من جامو عوض نکنم مثله گاو زل میزنه دیگه عصبی شدم بهش چشم غره رفتم