2777
2789
عنوان

بچه ها سرم شپش گرفته لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 36 پست

وای حرفشو نزن که دلم خونه من ی بار شپش گرفتم هرکاری میکردم تخماشه چیه اونا نمیرفتن مجبور شدم بشینم تا مامان یکی یکی درشون بیاره از داروخونه هم که گرفتم فقط شپشارو کشت تخماشو نمیکشت🤢😪

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹

الکل به موهات اسپری کن. بعد ی پلاستیک بکش رویموهات. بعد نیم ساعت هرچی توی موهات باشه میاد بیرون. فقط موقع الکل زدن حواست باشه نره توی بینیت. که اذیت بشی و سرفه ات بکیره. توی فضای باز انجامش بده.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱ ساله درگیرم هرررر کاری بکی کردم ولی خوب نشده باید کچل کنیم حتما

منودخترم گرفتیم سم شامپوخارجی گرفتیم زدیم یک هفته خوب شدیم مرتب بایدشونه مخصوص بزنی روبالشتی روتختی هرروزباآب بجوشونی 

عزیزم این قطره رو از طب سنتی بگیر استفاده کن روش نوشته تا ۲۴ ساعت سرتو نشور وای شما تا سه روز نشور بهتره با یک بار استفاده همشون از بین میرن خیلی خوبه تو فامیل و آشنا هرکی استفاده کرده از شپش راحت شده همیشه هم یکدونشو تو خونه داشته باش لازم میشه خودمم استفاده کردم 

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن 

من ۷ سال با شمش زندگی کردم از کلی کارای بچگی محروم شدم هنیشه دور میشستم کسی موهامو نبیمه موهامو از بالا نمیبستم نمیزاشتن پسرخالمو بغل کنم میگفتن شپش میگیره اونم

اخرم با یدونه داروی بی نام که از عطاری خریدیم خوب شد ولی دیگه دیر بود

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)

خدایا من بخاطر شپش من کچل شدم انقد موهامو تند شونه میزدم مو روی سرم نمونده. اول نرم کننده زیاد میزدم تو حموم بعد تند تند زیر دوش شونه میزدم بعد سرکه سفید میریختم بعد سشوار داغ بعد اتوی داغ برای کشتن تخماش. الان خیلی خیلی موهام ضعیف شدن

خدایا من بخاطر شپش من کچل شدم انقد موهامو تند شونه میزدم مو روی سرم نمونده. اول نرم کننده زیاد میزدم ...

موهای منم 

۷ سال شمش داشتم

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)
عزیزم این قطره رو از طب سنتی بگیر استفاده کن روش نوشته تا ۲۴ ساعت سرتو نشور وای شما تا سه روز نشور ب ...

اره اینا خیلی خوبن منم ۷ سال شپش داشتم

کل شپش هارو برد