2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نمیتونی سزارین اختیاری بشی؟

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران

ای خاهر مگه الکیه

نامه دکتر میخواد زایشگاه

واسه من زکتر نوشته بود بریچ سزارین شه

بازم معاینه کردن دیقه نود که شاید چرخیده باشه😐

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷

آزمایش جور کردین؟

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

مگه به حرفه

من هیچ علائم زایمانی نداشتم

نه ماهمم کامل نبود

ولی باید بچه ام بدنیا میومد

سزارین نکردن، انقد امپول فشار زدن تا بدنیا اومد

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘