2777
2789
جدی لیسانس ژنتیک داری و این حرفو میزنی

چه ربطی داره؟بعنوان کسی  که دنبال دلیل برای سزارینه و اختیاری سزارینش نمیکنن دارم مشورت میکنم باهاتون ببینم امکانش هست؟

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان هر چی هم باشی طبیعی میارن چند روز پیش یکی از کتاب های خوالرم  که مامایی میخونه رو دیدم ...

آره یه نفر هم اینجا ماما هست عکس این قسمت کتابو گذاشت

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
وا خوب چه کاری هست ، خیلی از دکترها فقط سزارین انجام میدن ، دکتر من که فقط سزارین میکرد .

نه من هرماه دارم میرم پیش یه دکتر که از الان مطمئنم کنه سزارین میشم اما میگن همچین چیزی نمیشه

فوبیای طبیعی داری؟منم همینجور البته باردار نیستم!اما میخوام به ترسم غلبه کنم

اره من واقعا نمیتونم با خودم کتار بیام برا طبیعی

قبل عمل تو بیمارستان کلی ازت آزمایش میگیرن🙂 واقعا چیشد که باردارشدی گلم فکر کنم یکم زود بود...

من که از روندش اطلاع ندارم.چون میترسم دنبال یه راهکارم که بتونم سزارین بسم.میخواستم نظر بقیه رو بدونم ک ببینم میشه؟

شمام اگ بتونی بهتر صحبت کنی چیزیت نمیشه