2777
2789
عنوان

جون جدت بیا

222 بازدید | 25 پست

سلام من بایکی رل بودم خیلی اذیتم می‌کرد بعد یکی از فامیلامون پسراش ک خیلیم اوکیه این حرفا ازمن خوشش میاد منم از حرص عصبانیت به این پیام دادم الان مث خر توگل گیر کردم نمیدونم باید چیکارکنم از رلم که با بدرفتاری بی احترامیایی ک کرده بدم میاد از این طرفم این هعی میگه دوست دارم من یجوری رفتار کردم ک انگار منم دوسش دارم خلاصه بگید چیکارکنم الان بیایید دلداریم بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با رلت کات کن به درد نمیخوره  اگه الان تموم نکنی بعدا با بی احترامی بیشتری ولت میکنه خودش 

و اونی ک بهش گفتی دوست دارم چرا بهش دروغ گفتی مگه زندگی مردم بازیه ک تو با احساسش بازی کردی ب چه حقی این کارو کردی میدونی اون بفهمه دوسش نداری چقدر حس بدی پیدا میکنه ؟پس اگه فکر میکنی میتونی دوسش داشته باشی باهاش بمون و در غیر این صورت همین الان بگو ک دروغ گفتی بهش 

دیر سین کن جوابش و سرد بده رسمی حرف بزن ب رلت بچسب بیشتر برا اون وقت بزار این خودش کم کم میره قبلش چتات با این طرف و دو طرفه پاک کن گند نزنی......خوابم میاد نمیتونم بخوابم😭

دیر سین کن جوابش و سرد بده رسمی حرف بزن ب رلت بچسب بیشتر برا اون وقت بزار این خودش کم کم میره قبلش چ ...

چشمات ببند خوابت میبره من دلم خیلی پر ازاون خیلی بی لیاقت