2777
2789
عنوان

چکار کنم

400 بازدید | 49 پست

به شوهرم میخوام بگم طلاق میخوام از یه طرف خودم غریبم تو این شهر خانوادم جای دیگن از طرفی ترس همه وجودمو گرفته که هیچکس پیدا نمیشه که خوب باشه شوهرم که این در اومد بقیه چی هستن و این حرفا از طرفی شوهرمن خیلی تیزه فهمیده من بریدم و دیگه بقولی به جوش اومدم خودشو زده به اون راه و محبت میکنه هراز گاهی میبینم که کنترلشو از دست میده و میخواد باهام دعوا کنه اما با سیاست سریع جمعش میکنه کاملا متوجه این حرکتش هستم و موندم چکارکنم

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتون سر چیه 

خیلی چیزا شکاک و کنترل گر هست و من احساس میکنم موندنم فقط باعث ازبین بردن جوونیم میشه هیچی از این زندگی عایدم نخواهد شد

همین که گورخیده و حواسش هست خوبه که ،جای امیدواری داره، ولی خوب نمی‌دونم علت جداییتون چیه ،شاید به ح ...

نه خواهر ساده من

من اگه الان جدا بشم مادرش ازش دلسرد میشه و براش خونه نمیخره اون فقط میخواد مارو یه خانواده خوشبخت نشون بده تا به اهدافش برسه بعدم که رسید باز بازیهاشو شروع میکنه پارسال هم هزارتا قربون صدقم شد منم خریت کردم پابه پاش رفتم جلو گفت ماشین میخرم میزنم به نامت هزارتا وعده داد صبح ها زود بیدارمیشدم تا شوهرمو راهی کنم بره به کاراش برسه شبا دوساعت تمام ماساژش میدادم مبادا خستگی ناامیدش کنه از لحاظ رابطه حسابی بهش میرسیدم ولی آخرش ماشینو زد به نام دخترش الان یکساله حتی نگفته دستت درد نکنه میگه زحمات خودم بود حتی امشب میگفت من زحمت کشیدم ماشین اومد فهمیدم که اگه بمونم فقط یه حمالم براش

اووووف بریدم خواهر بریدم

اگر شکاکه هیچوقت درست نمیشه پس الکی دلتو با این محبتای چند روزه اش صاف نکن..

یه مشاور خوب میشناسم تلفنی هم مشاوره میده اگر خواستی شمارشو بدم یه مشورتی باهاش کن

شوهرت تو رو میخواد اما از اول کوتاه اومدی سوار شده  ی مشاوره ببرش

مگه جریانو میدونی تاپیکامو خوندی؟

اگر شکاکه هیچوقت درست نمیشه پس الکی دلتو با این محبتای چند روزه اش صاف نکن.. یه مشاور خوب میشناسم ت ...

اره توروخدا بده خیلی دودلم که خدایی نکرده پشیمونی گریبانمو بگیره بخدا باور نمیکنی امروز رفتم سبزی بخرم تنها نرفتم با دخترش رفتم سبزی فروشه پسرش بود گفت بابام رفته میدون نیم ساعته میاد منم شوهرم زنگ زد کجایی (اینم بگم بیرون ک میرم باید اجازه بگیرم برم یا نه برگشتنی باید بگم برگشتم)گفتم دم سبزی فروشی منتظر مرده بعد که سبزی گرفتیم تو راه برگشت دیدم پاشده اومده دنبالمون خسته شدم از این بی اعتمادیش فکرمیکنه تو غذاش چیزی میریزم ما خانوادگی حتی اهل دعا و این چیزام نیستیم باشیم هم خانواده من اصلا اینجا نیستن خودشم انقد کنترلم میکنه ک میدونه نمیتونم برم پیش کسی دعا بکیرم

بیا پیوی شمارشو بدم نظر منو میخوای فقط فرار کن

تو زل گرما گفته بیا ماشین بشوریم رفتم میبینم اخم کرده میگم چیه میگه برو چادرتو بپوش خودشم منع کرده چادر رنگی گفته اصلا نپوش بدم میاد با چادر مشکی آخه کودوم خری ماشین میشوره😠😠😠فقط حرص خوردم اخه کی منو نگاه میکنه  نگاهم بکنه اخه من کیو نگاه میکنم هیچی نمیفهمه بخدا😤😤😤