2777
2789

نوجوونم و کار تو کافه فرصت شغلی خوبیه برای تابستون که بتونم تجربه کسب کنم . اما نمیدونم چطور با خانواده در میون بذارم. میشه راهنمایی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره یه هین که چند سالته کار خوبه اونم برای تجربه کسب کردن 

چون میخوای یه دفعه مرز های خانواده رو جابه جا کنی 😂بازار خونگی شروع کن 

کلا تو وقتی میشه ۱۸ سالت اونوقته که صلاحیت اشتغال کردن رو تو اجتماع داری برای سن کمت فعلا درس خوندن باید اولویت باشه

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
بستگی داره یه هین که چند سالته کار خوبه اونم برای تجربه کسب کردن  چون میخوای یه دفعه مرز های خ ...

اولویت درسه ولی گفتم واسه تابستون گزینه خوبیه

دقیقا مرز ها جا به جا میشه😂 اونم تو کافه!😂

پیشنهاد کاری رو دیدم وسوسه شدم ولی واقعا موندم چطور مطرح کنم

اولویت درسه ولی گفتم واسه تابستون گزینه خوبیه دقیقا مرز ها جا به جا میشه😂 اونم تو کافه!😂 پیشنهاد ...

😂😂😂منم موندم والله چجور میخوای بت شکنی کنی 😂😂😂

مرگ یه بار شیونم یک بار اما تاکید کن فقط تابستان 

به احتمال زیاد بگن نه😂😂😂

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.

بگو منم آدم می خوام جوونی کنم شما حق ندارید منو محدود کنید به نظرم اگه می خواهیم جامعه رو لاکچری سالم نگه داریم باید افراد سر کار بذاریم چه مرتبط چه نامرتبط چون چاره ای نداریم جامعه باید به ثروت برسه  میکن در ازای  کار پیش والدینت حاضری به ما ماده بدی بله با تشکر از کسی که گفت می تونی داستان نویسی کنی خیل خوب همین کار می کنم منتها تا پایان سال تحصیلی  من باید در این شغل بمونم به مرد های مواد فروش  هم کار ندارم یه سری سرگرمی و امکانات برای  خلق جامعه لوکس و لاکچری نیازه من رای میدم کمونیسم  وار ولی به نظرم به جای مصرف الکل بیا اینستا رو متروک کنیم در عوض مواد به محصول تبدیل کن تو این طرح خیریه