2777
2789

داداشم طبقه بالای ماست ولی کلا راهش مستقله 

بعد من اموزش رانندگی ثبت نام کردم 

غروبی یک ساعت داداشم با ماشین خودمون یک ساعت منو برد تمرین رانندگی 

از وقتی که برگشتیم 

دیدیم داره صدای دعوای زنش میاد

اولش گفتیم بی خیال دعوای زناشوهریه حل میشه ولی خانمش صداشو برد بالاتر که چرا خواهرتو بردی تمرین من دوست ندارم ببری 

اینم بگم مامان بای من مسن هستن همه کارهاش. ما دخترها میکنیم حتی راضی نمیشیم داداشم یه بار ببره دکتر 

به ظاهر هم زنش مشکلی با ما نداره 

ما تا دعوتمون نکنه خونش نمیریم تا اینکه خودشون فقط میگیم خودشون خوش باشند دوتا هم بچه دارن ولی کافیه یه چیزی بخریم زنش دعوا میندازه 

الان واقعا موندیم چه کنیم 

این دفعه که سر بردن ما دعوا کردن خواهرم رفت بالا گفت چی شدع مگه غریبه غریبه رو کمک میکنه 

حالا زنش میخواد بره قهر 

مشکل از داداشته

برای شما ی چهره داره

پیش زنش ی چهره

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدرک   بذاریدبره مگه خرجتون کرده یا حق اوناروداده شماخوردید 

ی ساعت رفتید بیرون

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات

جهنم بزارین بره مگه میشه اینطور اخه مگه فقط زن تموم زندگیه ینی ادم به هیشکی دیگه احتیاج نداره

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
مشکل از داداشته برای شما ی چهره داره پیش زنش ی چهره

یعنی چطور منظورتونو نفهمیدم 

من الان حتی زنگ بزنم پسر عمه هام پسر خاله هام اصلا زنشون چیزی نمیگن حتی ادم فکرشم نمیکنه سر این موضوع کسی دعوا راه بندازه 

الان خیلی وقتها بابام بستری میشه بچه های خواهرش میان شب تا صبح همراه میمونن خانوماشونم زنگ میزنن که اگر مادرت تنهاست بریم پیشش 

شوهر همسایه مونم گفتش بیا من ببرم تمرین همه میخوان کمک کنند تا یاد بگیرم اخه خودشون میبینن چقدر اسنپ میگیرم 

اون موقع خانم دادشم اینقد حسوده

برو خشتکشو بکش رو سرش زنیکه روانی رو😐 

بگو زر مفت نزن معلوم نیست از کدوم جهنم دره ای اومدی داداشمو صاحب شدی قبل از اینکه شوهر جنابعالی بشه داداش بنده بوده وظیفشه در اختیار خانوادش باشه کار خلافی هم نکرده یا جیبش هم نزدم تیغش بزنم یا صداتو ببر سرتو بکن تو برف مثل کبک یا راهتو بکش برو خونه ننه بابات اگه مشکل داری😐

رفیقت گر خدا باشد، هواداری قوی داری...✌🏻😇💕