2777
2789
عنوان

پینترست برای نوجوان ها مناسبه؟

3068 بازدید | 16 پست

سلام

من قبلا عضوش شدم و دوست نداشتم پاک کردم

ایده در مورد چیزای مختلف داشت 

الان دخترم که ۱۲سالشه اجازه میخواد نصب کنه

کسایی که خیلی با این شبکه اجتماعی کار میکنن میشه لطفا راهنمایی کنن

که ممکنه مناسب نوجوون ها نباشه؟ویديوهای نامناسب یا افراد نامناسب؟

چون میخوادتو تبلتش نصب کنه و من هیچ نظارتی نمی تونم داشته باشم

ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره نصب نکنه

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
ویدئو نامناسب داره؟

نه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

ویدئو نامناسب داره؟

ویدیو ندیدم ولی عکس نامناسب دارع

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
سلام.من داشتم پاک کردم.بد نیست ولی تا حدودی مثل اینستاست..بدترییینننن چیزش برا من وقت گیر بودنش بود. ...

خیلی هم مهمه

فکر کنم بیشتر میخوادببینه چیه چون دوستاش دارن

سلام عزیزم دختر من یک مدت داشت توش ویدیو اومده بود مثلاً نوشته بود به انگلیسی مامانم فقط به فکر خودشه و اصلأ به فکر من نیست یا ویدیو های کیپاپ همون موسیقی کره البته من با کیپاپ مشکلی ندارم ولی بهتره نصب نکنه حالا بازم به اختیار خودتان.

کاربری دست ۳ نفرع