2777
2789

یک فروشگاه تعاونی ۵ تن برنج را به قیمت ۱۲۵۰۰۰۰۰تومان خرید و ۲۰۰۰۰۰تومان هم بابت حمل ان پرداخت کرد این فروشگاه برنج را کیلویی چند تومان باید بفروشد که ۱۸۰۰۰۰۰ تومان سود ببرد؟

لطفا با راه حل بگین😑

وای متنفرم از درصد

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد وویس بدم حال ندارم تایپ کنم

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

خوب قیمت ۵تن رو با کرایه وسود جمع بزن بعد تقسیم بر ۵۰۰۰ کن قیمت هر کیلو به دست میاد

هر تن ۱۰۰۰ کیلو هست پس ۵تن میشه ۵۰۰۰کیلو

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
فروشگاهش چون تعاونی هست تاثیری تو مسئله داره یا دارم درست حل میکنم🤌😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خب ببین بطورکلی۱۲میلیون و۷۰۰هزار خرج خرید و حمل نقل برنجا شد

واسه اینکه یارو۱میلیون و۸۰۰سود کنه باید۱۲میلیون و۷۰۰هزار(هزینه خرید)+۱میلیون و۸۰۰هزار(سود) یعنی کلا۱۴میلیون و پونصد میلیون فروش داشته باشه

حالا این۱۴میلیون پونصد هزار روتقسیم بر۵تُن(۵۰۰۰کیلو)کن تا قیمت هرکیلو برنج بدست بیاد

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
فروشگاهش چون تعاونی هست تاثیری تو مسئله داره یا دارم درست حل میکنم🤌😂

؟😂😂😂😂🤣🤣🤣تاثیر که نداره 

منم حوصلم نمیکشه حلش کنم

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
خب ببین بطورکلی۱۲میلیون و۷۰۰هزار خرج خرید و حمل نقل برنجا شد واسه اینکه یارو۱میلیون و۸۰۰سود کنه بای ...

منم همین کار کردم، پرداختی ها با سود جمع کردم و بعد هم تناسب یا همون تقسیم چون گفته هر کیلو

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
منم همین کار کردم، پرداختی ها با سود جمع کردم و بعد هم تناسب یا همون تقسیم چون گفته هر کیلو

اره همینه،من دیگه حساب کتابشو انجام ندادم