2777
2789
من و همسرم دو ساله و نیمه که عقدیم
از نظر مالی هیچ پشتوانه ای نداشتیم و نداریم، برا همین عقدمون طولانی شده
حالا الان دو راه داریم یکی اینکه یه خونه با ماهی ششصد یا هفتصد اجاره کنیم یا اینکه تا آخر سال صبر کنیم و یه خونه رهن کنیم
از طرفی هر دومون خیلی خسته شدیم،اگه بریم سر زندگیمون خب این دوریا تموم میشه ولی اگه یه کم صبر کنیم خونه ی رهنی میتونیم بگیریم
سپردم به خودش ... هر چه خدا میخواهد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه چه قد حقوق دارید که 600 کرایه بدید میتونید وام بگیرید باید سود بدید اما حداقل 600 کرایه میشه قسط که پول میشه واسه خودتون
چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
من پارسال این شرایط رو داشتم خیلی بد بود حقوقمون هم کمه با ماهی ششصد واقعا زجری کشیدیم که عشق از یادمون برفت خخخ ... شوخی میکنم گلم . این همه صبر کردی این چندماهم روش ... فک کن با دست خودت هشت میلیون پول بابت یک سال میدی به یه ادم دیگه . رهن واقعا عالیه چون حداقل اصل پولت سرجاشه
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1
عزیزم عقدتون رو طولانی نکن هر چی زودتر برید سرخانه ز ندگیتون بهتره
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
اگه میتونید کرایه بدید و مشکلی نیست زودتر برید سر خونه زندگیتون اگه سختتونه صبر کنید رهن بهتره انشاا... به حق این اذان زودتر مشکلتوت حل بشه و برید سر زندگیتون و خوشبخت و عاقبت به خیر باشید
خونه رهن با هشت میلیون کجا پیداااااا میشه الان رهن زیر سی چهل تومن نیست
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون