2777
2789

منممممم

خواهش میکنم برا قبول شدن ازمون استخدامی امسال‌برام دعا کنید خسته شدم دیگه بخدا من مطمینم معلم خوبی میشم😔...✨❤️ممنون.      باز دارم تلاش میکنم برا ازمون۴۰۱ من خیلی به دعاهای شما اعتقاد دارم و‌میدونم چقد دلاتون پاکههه و به تلاش و پشتکار خودمم ایمان دارم. پس یه روزی میام تایپیک میزنم بالاخره معلم شدم اون روز از حس خوبم براهممممتون میگم و ارزوی داشتن همچین حسی رو براتون ازته دل میخوام❤️

هیچ جا

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂

اخه من هیچکسو اینجا ندارم که برم یا نرم😀

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

خونه مامانم .مادر شوهرم.خواهر شوهرگم

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

باشگاه پیاده رویی دوچرخه سواری قدم زدن یا بیرون رفتن کنسرت با دوستام و شهربازی و..اگه دست جمعی بریم که اتاق فرار و پینت بال و تفریح و بازی های این مدلی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

خونه مامانم .مادر شوهرم.خواهر شوهرگم

خوش به حالت عصر میتونی خونه مادرشوهرت خواهر شوهرت بری😂😂 من برم با تعجب نگاه میکنن 

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸
باشگاه پیاده رویی دوچرخه سواری قدم زدن یا بیرون رفتن کنسرت با دوستام و شهربازی و..اگه دست جمعی بریم ...

عالی برنامه هات❤️

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸