2777
2789
عنوان

سابلیمینال

149 بازدید | 8 پست

سازنده ی ساب هستم اگ در زمینه های جذب ثروت و چاقی و لاغری و سلامت و آرامش ساب شخصی خواستید پیام بدید تا راهنماییتون کنم و ساب مخصوصتون رو بسازم

ملکه ی جهنم خودت باش نه فرشته ی بهشت بقیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@پری_شهر_قصه

من اگه ذهن رو محدود میدیدم ک نمیومدم ساب تولید کنم گلم

انسان بخشی از سرچشمه ی هستی هستش و قدرت افرینش داره و میتونه هرچیزی رو که بخواد به راحتی جذب کنه

من هزینه ی ساخت رو میگیرم و میتونم به شما بگم ساب تغیر رنگ چشم هم انجام میدم یه ساب دراین مورد تولید کنم و به شما ارائه بدم ولی من از این حقه بازیا خوشم نمیاد چون جادوگر نیستم که اجی مجی کنم رنگ چشم یارو از عسلی بشه آبی

چون یه سابی دیدم همچین ادعایی داشت ولی من به شخصه همچین چیزی رو رد میکنم

ملکه ی جهنم خودت باش نه فرشته ی بهشت بقیه

گلم شما هنوز زیاد راجع به ساب اطلاعات ندارین، و‌همینطور راجع به قدرت ذهن، من خودم واسه ی خودم ساب میسازم. من زیاد نتیجه دیدم حتی تغییر رنگ چشم از سیاه به عسلی

بلند قد شدن و خیلی چیزای دیگه

برای ذهن هیچ محدودیتی قائل نباشین، این اصل به وجود آمدن ساب هست

امیدوارم در کارتون موفق باشین

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   
گلم شما هنوز زیاد راجع به ساب اطلاعات ندارین، و‌همینطور راجع به قدرت ذهن، من خودم واسه ی خودم ساب می ...

عزیزم درمورد ساب یه سوالی داشتم خدمتتون میشه  آیدی تو بدی تو تلگرام پیامت بدم🙃🥰