2777
2789

من میخواستم بزنم اما میترسم بزرگ بشه از روبرو یا فیلرش گوله گوله بشه روبینیم اینکه میگن اثرش زود میره یعنی میشه مثل همون بینی خودمون؟یعنی وقتی جذب پوست میشه واثرش میره فرم اصلی بینی تغییر نمیکنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزن برو پیج خشابار احمدی میگه به بینی نباید زد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نزن برو پیج خشابار احمدی میگه به بینی نباید زد

اخه دیوونم کردن خانواده وفامیل بینیم خوبه دوستش دارم فقط بسکتبال که کار میکردم خورد به نوک بینیم افتادگی پیدا کرد یه استخون ریز زده بیرون از نمیرخ گیر دادن عمل کن منم میترسم شکل بینیم از روبرو عوض شه تنفسم مشگل پیدا کنه گفتم یه فیلر بزنم یه مدت دهنشون بسته شه

چرا دیگه باید بری ترمیم کنی 

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
وآسه منم دقیقا همینجوریه از نیم رخ قوز داره 😑💔

نمیدونی من بخاطرش چه مصیبتا که نکشیدم چه حرفا که نشنیدم زنداییم پسر ایکبیریشو واسه من میخواد هی به مامانم میکه چرا بینیشو عمل نمیکنه از طرفی ام خواهر زنداییم منو واسه پسرش میخواذ اونم همینو میگه بااین حساب که من پسرشو دوسدارم ولی خداییش پسراشون هیچکدوم قشنگ نیستن فقط چون اون باحاله خوشم میاد ازش نمیخوام عمل کنم موندمم چیکار کنم واقعا چرا باید بینیمون اینجوری باشه خوشبحال کسایی که بینیشون خوبه هی گیر نمیدن بهشون که عمل کن

قصر سبز و ببین کاراش اینستا دیدم انگار خیلی خوشگله والا اطرافیانم ندیدم کسیو

دکتر صولت اصفهان کارش میگن خوبه حتی نوبتم زدم برم نشد اصلا انگار قسمت نیس هربار یه بلایی سرمن میاد نشه بینیمو درست کنم یادمه دوسال پیش قصد عمل داشتم تا اومدم برم افتاد تو کرونا بااینکع اومدم اهمبت ندم برم گفتت نه زیر عمل میمیری بلاخره خونت اونجا ممکنه الوده شه دقیقا روزای اول کرونا بود بعد که نوبتمو اومدم عوض کردم برم شوهر خواهرم تصادف وحشتناکی کرد همممون دستمون بهش بند شد ض به مغزی شد رفت تو‌کما بعدم که درومد کلیی کار داش که بازم گفتن نرو عمل کسی نیس مراقبت کنه بیخیال عمل شد خواستم فیلر بزنم باز یه اتفاقای بدی افتاد همونم کنسل کردم کلا انگار نحضه

دکتر صولت اصفهان کارش میگن خوبه حتی نوبتم زدم برم نشد اصلا انگار قسمت نیس هربار یه بلایی سرمن میاد ن ...

میتونی منتظر باش عمل کن فیلرم کلی هرینه داره و‌موقت صبر کن یه وقت مناسب برو