2777
2789
عنوان

بکارت

2496 بازدید | 58 پست

بچه ها من با شوهرم رابطه داریم 

و الان قبل از عروسیمه و خانواده خودم و شوهرم میگن حتما باید بری معاینه و لازمه و این حرف ها 

نمی‌خوام بفهمن رابطه داریم آخه خانواده شوهرم به شدت رو این قضیه حساسه و اگه بفهمه زندگیمو خراب می‌کنه با کنایه هاش 😞

اگه برم پیش دکتر و بهش بگم قضیه رو ممکنه بهم نامه سلامت بده ؟

بخاطر زندگیم از هم نپاشه

جوان زحادثه ای صد سال پیر میشود گاهی....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو شوهرم میگه نمیخوام بری

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

اره بابا پول میگیره میده شوهرتم ببر قبل از اینکه برین با خانوادهاتون

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

شوهرت باهات بیاد میده.قبلش بپرس از دکتر

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم