2777
2789
عنوان

این کار بنظرتون خوبه برم؟ آقا هستم

732 بازدید | 35 پست

۱۲ ساعت در طول روز

شرکت کاله تو شمال،  آمل

فاصله تا شهر خودم حدود ۲۰ ساعت و کرایه ۶۰۰ تومن میشه

پاهی ۸ تومن با بیمه که فقط دو ماه خوابگاه میدن، و بعدش باید تنهایی یا با بقیه کارگرا خونه رهن کنم 

یا بمونم برا استخدامی بمونم هرچند میدونم قبول نمیشم چون هم سخته و هم اینکه هر شهری فقط حدود یه نفر میبرد میخوان

رشته اتاق عمل

آقا هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعتش خیلی زیاده 

مجردی؟

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

کدوم شهری ....۲۰ساعت زیاده

یا امام حسین ۶ساله منتظرم ...قربونت برم آقا جان میشه امسال تا اربعین منم مامان بشم چشم انتظاری خیلی سخته....یا امام حسین قربونت برم..من ناامید محضم کمکم کن😭😭😭💔💔

درضمن اینجا فعلا تو شهر خودم پیش دوستم کار میکنم

اما فقط چند ماه اینجا میمونه، بعدش میره و من بیکار میشم 

شاید بتونم برم شهر دیگه پیشش که اون شهر نزدیکه اما باز باید خونه رهن و اجاره کنم با ماهی۵ تومن و بیمه هم نداره

البته ممکنه اون بیمارستان قبول نکنه برم و کلا بیکار بشم

و اینکه حتی ممکنه خودم قبول نکنم برم پیشش

آقا هستم