2777
2789

خدا لعنتشون کنه

تف ک دیگه تابستون شد.. تف

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکشورای دیگه تابستون روعشق وحال ودرحال تفریحن ما بایدتوخونه بست بشینیم بپزیم ازگرما چون برق نداریم

نیست که کنار خونمون جنگل و آبشاره. میخوایم صرفه جویی کنیم و برق ذخیره کنیم. اونی ام ک تو بیابون زندگی میکنه و برقش صادر میشه کشور دیگه اس

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
زنگ بزن اداره برق چند روز پیش از ما قطع بود بعد زنگ زدم گفتن نه منطقه شما وصله کلید کنتور برق و خامو ...

نه عزیزم جوابگونیستن یک ماه پیش برقا اتصالی کرده بودجواب نمیدادن اخرش یکی ازهمسایه ها رفته بوداداره برق اطلاع داده بودتاظهربرق نداشیم حالاخوبه جای پرتی هم نیستیم استان تهرانیم خیرسرمون

نیست که کنار خونمون جنگل و آبشاره. میخوایم صرفه جویی کنیم و برق ذخیره کنیم. اونی ام ک تو بیابون زندگ ...

بخدا.قبلا چقدراراومدن فصل جدیدوحال وهواش خوشمون میومد الان یادجهنم میفتیم میخوادتابستون بیاد.میخوان جهنم روبرامون تداعی کنن که خدایی نکرده سمت گناه نریم وازالان تنبیه بشیم

بخدا.قبلا چقدراراومدن فصل جدیدوحال وهواش خوشمون میومد الان یادجهنم میفتیم میخوادتابستون بیاد.میخوان ...

هرچی اومد بخاطر سو مدیریتشون شاهد کم شدن بارندگی و افزایش آلودگی و بیابان زایی و گرد و خاک و.. هستیم. یادش بخیر قدیما چقد برف و بارون میومد.. تا اواخر خرداد یزد هواش خنک بود. الان برگای درختا تو تابستون زرد و خشک میشه میریزه کف خیابون! انگار ک پاییزه..  

واقعا از همه لحاظ تو جهنمیم. بیچاره بچه هامون و بچه هاشون..