2777
2789
یکدفعه هم ببخشید بالا آوردم ..ولی میترسم چیزی بخورم .. ولی اون که میگین نداریم ..

باید از عطاری بگیری ببین عرق چهل گیاه بخور  غذا سر دلت مونده بود بعد یه مدت فقط کته سیر ماست بخور با موز و سوپ مرغ و هویچ پخته خوب میشی غذای چرب و روانی نخور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی میدونم دربارهی کولیک،رفلاکس،اسهال،یبوست،حساسیت نوزاد میگم ایشالا پولتون حروم نشه  (البته برای بچه پول حروم کردن نیست تقریبا )

اول کولیک:کولیک همون نفخ هست که معمولا دو علت داره یا طبیعیه مثلا وقتی بچه شیر میخوره هوا وارد معده ش میشه (برای این مورد قطه اینفاکول و شیشه شیر آنتی کولیک کفایت میکنه ) یا اینکه در اثر حساسیته که البته معمولا اگر به شیر( منظور پروتئین گاوی شیر و لاکتوز شیرهست ) حساسیت داشته باشه در کنار کولیک علائم دیگه ای مثلا رفلاکس ، خس خس سینه (کمتر شیر بدید معمولا خس خس برطرف میشه مثلا اگر 90 تا میدید بکنید 80 تا ) اگزمای پوستی ، اسهال و یبوست هم هست که میگم بازم جلوتر . حالا اگر یه بچه های کولیکش به خاطر حساسیت باشه و علائم دیگه هم داشته باشه (معمولا همه رو با هم ندارن ) باید شیرشو عوض کرد که اگر توانشو دارید خارجی بدید اگر نه ایرانی مثل آپتامیل پپتی و اچ آ یا سیمیلاک توتال کامفورت (مشکل ایرانی ها اینهکه تلخ هستن خیلی وزن دهی ندارن )

رفلاکس : این هم مثل کولیک هم طبیعی (ضعف دستگاه گوارش) و هم به خاطر حساسیت داره . رفلاکس طبیعی تو بیشتر بچه ها هست و معمولا از بدو تولد تا 6 ماهگی و بعضی وقتا بیشتر طول میکشه . حالا اگر رفلاکس طبیعی باشه با تشک رفلاکس ، شیشه شیر آنتی کولیک و یه داروی ساده ضد کولیک کنترل میشه اما اگر رفلاکس یکی از علائم حساسیت باشه باید بازم شیر عوض بشه که بالاتر گفتم 

اسهال یا یبوست : بعضی بچه ها به طور طبیعی چند روز ممکنه اسهال یا یبوست داشته باشن که مشکلی نیست اما اگر کلا اینطور باشن یا خون در مدفوع باشه احتمالایکی از علائم حساسیت به لاکتوز و پروتئین گاوی هست مجدد . 

ببینید حساسیت هم چیز عجیبی نیست الان از هر 5 تا بچه حداقل دوتاش داره . باید کنترل کنید تا دستگاه گوارش تقویت بشه بعد بیشتر مشکلات حل میشه میدونم که الان تو این وضعیت تحملش چقدر براتون سخته .بچه هایی که حساسیت دارن اگر سرلاک هم بخوان بخورن باید از نوع بدون شیر بخورن که بهترین مارک هیپ هست . شیرخشک خارجی هم اگر بچه حساسیت داشت تنها گزینه گلدن گات هست که به 80 % بچه ها میسازه ولی اگر بسازه و توان خریدشو داشته باشید بهترین شیری هست که میشه به بچه داد در غیر این صورت باید ایرانی هایی که گفتم و بدید که چاره ای نیست .

(قسمت تکراری اگر قبلا خوندی نخون )

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه .بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی و غذایی اصل هم دارن 

سومی پرنا بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی آلیس سیسمونی بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم