2777
2789

دوستان برای ژله خرده شیشه دوبسته الوورارو تو چهار لیوان اب حل کردم ولی باید بستنی یا شیر میریختم 

اگر الان بستنی لیوانی ی دونه ب هر کدوم اضافه کنم خراب میشه ؟؟

اره خراب میشه این بزار همین جوری بمونه اما 

الان تو ژله رنگی هات 1 لیوان اب بریز و 1 لیوان شیر یا بستنی 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اره خراب میشه این بزار همین جوری بمونه اما  الان تو ژله رنگی هات 1 لیوان اب بریز و 1 لیوان شیر ...

اون ژله هارو هم درست کردم بسته شده 

بنظرت پودر ژلاتین حل کنم بریزم بازم خراب میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ژله هارو هم درست کردم بسته شده  بنظرت پودر ژلاتین حل کنم بریزم بازم خراب میشه

اره یه کار کن

نصف کن موادت رو برو یه بسته ژله دیگه بخر اونو کلا با شیر درست کن بعد بااین نصفه قاطی کن.. نصف هم ک مونده رو بزار خودتون بخورین بعدا

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹