2777
2789
والاچی بگم من تاوقتی که عروسیش دعوت کردن خبرشدم بهم نگفتن

مگه میشه یعنی به شما که خواهرش باشین نگفتن؟؟؟ 

خودش هیچی بهتون نگفت ؟؟؟!!!! 

اینا نمونه بارز ازار و اذیته رسما خواهرتون قربانی شده 

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

باز دوباره بحث مزخرف ۱۵ ساله فهمیده 

اون ۱۵ ساله اگه خیلی عاقل و فهمیده بود تو ۱۵ سالگی شوهر نمیکرد مگه اینکه شرایط خونه پدریش خیلی فجیع بوده باشه 

هرچیزی سنی داره 

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شمانی نی سایت جای گذشته من بودین حق به من میدادین الان باگریه دارم مینویسم

ببخش اگر باعث ناراحتیتون شدیم...من تواین مورد خانواده هارو بیشتر مقصر میدونم.خوشبخت بشی🌼🌼

مگه میشه یعنی به شما که خواهرش باشین نگفتن؟؟؟   خودش هیچی بهتون نگفت ؟؟؟!!!!  اینا ...

توروخدادست رودلم نزارین من الان خیلی زندگیم دوست دارم به خداالان دارم گریه میکنم

والا بچه ۱۲ ساله ک چیزی نمیفهمه زوری ینی بابام خودش بله رو گفته بود و تمام منم ک بچه نمیتونستم مخالف ...

😔🥺

ببخشید که اینو میگم اما پدرتون آدم منطقی نبوده خیلی بد کرده در حق تون که تو سن کم شوهر داده تون حتی نظرتون هم نخواسته 😔

بچه هم دارید ؟ 

این موضوع یه بحث اجتماعیِ نه شخصی ازدواج تو سن پایین باعث ایجاد ناهنجاریهای اجتماعی میشه و به همه م ...

به نظرت ۲۱ یا ۲۲ سالگی برا عقد خوبه؟

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
توروخدادست رودلم نزارین من الان خیلی زندگیم دوست دارم به خداالان دارم گریه میکنم

قصد ناراحت کردن شمارو ندارم شما خودتون هم این وسط قربانی شدین از خودتون که گذشت ولی این ظلم رو دیگه در حق بچه های خودتون نکنید 

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
😔🥺 ببخشید که اینو میگم اما پدرتون آدم منطقی نبوده خیلی بد کرده در حق تون که تو سن کم شوهر داده تو ...

ی دختر ۷ ساله

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

میدونم ممکنه گاهی اوقات خانواده ها اینقدر غیر قابل تحمل باشن که تنها راه نجات یه دختر بشه ازدواج

دقیقا ولی الان خیلی راضیم دلم نمیخوادهرگزخانوادم ببینم باشوهرم بچهام خیلی خوشبختم

اهان اره الان خیلی میشه درس خوند درس خونده هامون همه افسردگی گرفتن وبعله شاید افتخار نباشع ولی همین ...

کی گفته درس خونده ها افسرده‌ن؟😂 اینجوری خودتونو قانع میکنید که کودک همسر میشین 

زندگی چرخوندن تو سن عروسک بازی افتخار نیست همون‌جوری که کسی خودشو از ساختمون ۲۰ طبقه پرت کنه رو بهش افتخار نمیکنیم بگیم چه جراتی داشته 

مبتلا به سندروم سسدستی