2777
2789
نه این جورم نمیشه گفت آخه بعضی عروسا ذاتشون خوب نیس، هر کاری کنی می خوان شوهرو از خانوادش دور کنن، ا ...

بعضیها هم خانواده شوهر بدذاتن میخوان بین عروس و داماد تفرقه بندازن و دخالت کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بودم قدر ندونستن 

هرکار میکردم براشون 

پدرشوهرمو شوهرم پول نداشتن من میدادم بهشون 

هر روز براشون کلی چیزای خوشمزه درست میکردم 

صمیمی بودم باهاشون مث خانواده خودم میدیدمشون

باشه تو خوبی
متاسفانه من اوایلش سعی کردم مثل خانوادم رفتارکنم اما دیدم تواقعها میره بالا بدشدت مادرشوهر دخالت میک ...

ببین همیشه دوری و دوستی بهترین نتیجه رو میده، صمیمیت وقتی خوبه که خانواده شوهرم باهات رو راست باشن ولی این جوری با قهرم به آرامش نمیرسی گلم 

اره من بزرگم بعد منم عروس نیومده فعلا نگرانم عروس جدید بیاد رپابطمون بهم بخوره

نگران نباش ...

عشق و روابط دست خداست هرچقدر بشما محبت کنن ب اچن یکی هم محبت میکنن

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

هیچ دلیلی نمبینبم که بخوام همش بهشون سرویس بدم تا عروس خوبی به نظر برسم 

تو مناسبت های مهم بهشون سر میزنم یا تماس میگیرم، روز مادر و روز پدر براشون کادو میگیرم و کلا کاری بهشون ندارم، چون جنبه ندارن

چجور سواستفاده هایی کردن ازت؟؟ 

مثلا من به خاطر شرایط مالیشون خیلی جاها کوتاه اومدم 

ولی میبینم اونا از شرایط مالی پدرم سواستفاده میکنن و جاهایی که خیلیییی وظیفشونه انجام بدن مثل جشن گرفتن رو تمام هزینه هارو تقبل کردن به پدر من 

بعد به منم میگن توقعت بالاس😐

پسرشون هفته ای دوروز اینجاست 

تواین ۵ ماه فقط دوروز خونشون بودم 

هفته ای یه بار زنگ میزدم حالشونو میپرسیدم 

ما به ماه بهم زنگ نمیزن سراغ نمیگرفتن 

ببین همیشه دوری و دوستی بهترین نتیجه رو میده، صمیمیت وقتی خوبه که خانواده شوهرم باهات رو راست باشن و ...

درسته من دیگه نمیخوام تویک ساختمون باشم  چون بدشدت دخالت میکنه مادرشوهرم بین مون دعوایی انداخت ... گذاشت شوهرم دست روم بلند کنه باراولش نیست این مادرشوهر ... الان ۵ روزه اومدم خونه بابام شوهرم زنگ بابام زد گفت براش خونه جدا میگیرم و... اما زنگ من نزد بااینکه اون مقصره