2777
2789
خییییلی جاریام بعد این همه سال روسری بر نمیدارن من اصن اونجور نیستم بگو بخند دارم همش جاریام بزوووور ...

پس چیه اینجا اکثرا میگن با خانواده شوهر صمیمی نشین

لطفا و خواهشن برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین و هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 🙏🌹

من یه ساله تو عقدم ازم راضین تابه حال خیلی گفتن. چون احترامشونو نگه میدارم و محبت میکنم 

صدات مسکنه همه دردامه عشقم😍❤️                             تا ابد عاشقتم یکی یدونه قلبم😘🥰                          خدایا خودت مراقب سربازم باش🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بعضی وقتا از زیاد خوب بودن خودم حالم بهم میخوره وقتی سو استفاده میکنن

برای من خیلی تو زندگیم دخالت میکردن چون من سعی میکردم مهربون باشم فکر میکردن پخمه ام خیلی کارا کردن که شوهرم اصلا به من بی توجه باشه و راجب هرچیز باهاشون مشورت کنه جوری بود که در گوشی حرف میزد بهم راجب یچیزی یه لحظه میگفتن چیه چیه😐یا گوششونو میزاشتن جلو در ببینن چی میگیم بعدش حرف مارو میگفتن که اره ما حدس میزنیم شما فلان حرفو زدید

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤
خیلی بعضی وقتا از زیاد خوب بودن خودم حالم بهم میخوره وقتی سو استفاده میکنن

منم اوایل واقعا همه جوره مثل خانواده خودم رفتار کردم دیدم بیش از حد سواستفاده کردن دیگه تجربمو بیشتر کردم، کار می کنم ولی زیاد تو چشم انجام نمیدم که وظیفه بشه ولی خوبی و صداقت خودمم حفظ کردم 

متاسفانه من اوایلش سعی کردم مثل خانوادم رفتارکنم اما دیدم تواقعها میره بالا بدشدت مادرشوهر دخالت میک ...

متوجه ام کاملا چی میگی خیلی خوب میشد این سطح دخالت و توقعاتشونو اگه درست میکردن

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤
یعنی پشیمانید خوب تایپ نگردید متوجه نشدم

خیلی پشیمونم خیلی زیاد 

تمام خانما حتی مادرم بهم میگفت دختر اخرش ضربه میخوری خانواده شوهر خانواده شوهره استه برو استه بیا شاخ میخوریا ولی من میگفتم نه من فرق دارم

توکل و توسل برام معجزه کرده ...خدایا شکرت بخاطر همه چی عاشقتم پروردگار مهربونم
پس چیه اینجا اکثرا میگن با خانواده شوهر صمیمی نشین

ن والا من حرفایی ک به خواهر و برادرومادرشوهرم میزنیم بکشیمم ب مامانم نمیگم😐بستگی داره اونا چه خانواده ای باشن خب

من شوهرم ب شوخی خیز برداشت سمتم برادرش پاشو گرف جلوش گف دست بش زدی من میدونم و تو(ب شوهرم گفتم تو بیا مثلا میخوای منو بزنی ببینیم چی میگه)

درسته من دیگه نمیخوام تویک ساختمون باشم  چون بدشدت دخالت میکنه مادرشوهرم بین مون دعوایی انداخت ...

ان شاالله خونه مستقل داشته باشید خیلی از مشکلات حل میشن خدا بخواد 

چجور متوجه شدی؟ خودشون گفتن؟؟ 

اصلا به گفتن نيست مادر شوهرم همش ميگه تو مثل دختراميولي تو رفتاراش هفت پشت غريبس اتفاقا اونايي كه ظاهر باطنشون  يكي باشه و زبون باز نباشن بهترن 

مثلا من به خاطر شرایط مالیشون خیلی جاها کوتاه اومدم  ولی میبینم اونا از شرایط مالی پدرم سواستف ...

تو جاهایی ک سواستفاده از پدرتون بخوان کنن، حتما باید محکم جلوشون بایستی

ایکاش میپرسیدی مادرشوهر خوبی دارین؟😂

این ک دیگه خیلی پرسیده شده، خواستم بدونم عروسا نظرشون در مورد خودشون چیه، البته درسته که بعضی خانواده های شوهر ذاتشون خوب نیس و خوبی رو نمی بینن ولی فکر کنم دیگه اکثرا این جور باشن چون عروسا بیشتر مشکلاتشون و از خانواده شوهر میدونن