2777
2789

من تازه استارت زدمم بینمم یه کلیپ تو اینیستا دیدم علی با یه دختره میرقصید سلین اومد دید ناراحت شد اونجا چی شد علی سلینو ول کرده بود؟ توچه و امره بهم میرسن آخرش؟

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

سلین علی همو دوست دارن ولی خب مغرورن بروز برای هم نمیدن اونجام علی قبلش از دست سلین ناراحته واسه حرص دراوردنش میره با اون دختره....اونام مشخص نشد....تنها سریال ترکی ک دوستش داشتم هم کم بود همم کمتر هی کش بیخود دادن خیانتم توش کمتر بقیه فیلما بود من فقط این سریال تا اخر دیدم 

من مطمنم خدا منو به تک تک آرزوهام میرسونه.....خدایا شکرت بابت همه چیز
سلین علی همو دوست دارن ولی خب مغرورن بروز برای هم نمیدن اونجام علی قبلش از دست سلین ناراحته واسه حرص ...

نمیدونی قسمت چنده؟ بعد علی واقعا دختروو دوس داشت؟ آخرش آشتی کردن؟؟ یا سلین نبخشیدش؟

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونی قسمت چنده؟ بعد علی واقعا دختروو دوس داشت؟ آخرش آشتی کردن؟؟ یا سلین نبخشیدش؟

۴۳فک کنم پنجاه قسمت نیست....ازدواج میکنن باهم

من مطمنم خدا منو به تک تک آرزوهام میرسونه.....خدایا شکرت بابت همه چیز
عزیزم کدوم‌ شبکه داره فیلم دختران افتاب رو؟؟

اینیستا گراممی بینم  البته شو تیوی ام پنجشنبه ها میده زبان اصلیه