2777
2789
عنوان

بچه دارشدن تواین وضع اقتصاد

1506 بازدید | 64 پست

من یه پسر۷ساله دارم.اوضاع مالیم معمولیه.درحدی که ماهی۱۰میلیون پس اندازمیکنم.شوهرم میگه بچه دوم واقدام کنیم.ولی من ازاین وضع جامعه وگرونیامیترسم.شماباشین بااین اوضاع به فکربچه دوم میشین یانه؟

پس انداز ماهی ده میلیون خیلی خوبه

فرزند اولتون چیزی نگفته در این باره؟

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ماهی ۱۰میلیون پس اندازمیکنم.خونم هم پایین شهره تهرانه ولی مال خودمه.شغل هم آزاد

کدوم منطقه اید؟ دوست داشتی جواب بده

ماهی ده تومن خیلی خوبه پس انداز 

فکر نمیکنم مشکل اقتصادی براتون پیش بیاد با بچه دوم

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

منم پسرم۷سالشه و اصلادیگ نمیخوام

اخه ماها چی شدیم اینجای بشن

خداروزی بچه رومیرسونه ولی من فکراینده ام و واقعادیگ آعصابشو ندارم یکی دیگ

پسرم دوباره بیارم من و باباش اصلا

خودمم مستاجر

رنگ ولایتhaircolorist
پسرم خیلی دوس داره.هرجا نوزادمیبینه وایمیسته باعشق نگاه میکنه

با وجود وضع مالی خوب و علاقه ی والدین،منطقی نیست احساس برادری رو از پسرتون محروم کنید 🙏

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..